Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

07-12-2016

ET KLASSISK OPGØR

Så er det blevet tid til en klassiker i dansk basketball, Rabbits vs Bears. Aftenens kamp præsenteres af Fynske Bank. De to hold har for vane at spille tætte og flotte kampe mod hinanden, lad os håbe det også er tilfældet i aften.

Bears er kommet godt fra land i ligaen, lutter sejre og et enkelt nederlag til Horsens IC, som de også står overfor på søndag når pokal semifinalerne skal afvikles.

 

Ganske imponerende at det kun er blevet til et enkelt nederlag når man husker på at Bakken Bears også deltager i den europæiske champions League hvor de repræsenterer de danske farver.

Profiler på Bears mandskabet er der nok af:

Devaughn Akoon-Purcell er ny spiller i Bears truppen denne sæson og han gør det glimrende med 22 point per kamp. En yderst eksplosiv spiller der nok skal levere et par highlights til aftenens publikum. Michel Diouf er holdet bedste reboundende spiller og årets forsvars spiller i ligaen sidste år. Mike Gesell er holdets PG og også den med flest assist på holdet. Thomas Lærke skal også nævnes da han ganske enkelt spiller rigtigt god basket for tiden og virkelig træder i karakter.

 

Derudover besidder holdet en blanding af rutinerede gode spillere såsom, Adama Darboe, Nicolai Iversen, Chris Christoffersen, Keane Thoman, Kristjan Kitsing, Morten Sahlertz, kort sagt en meget bred trup.

Rabbits har haft en god pause efter den vigtige sejr på udebane i Hørsholm.

 

I pausen er der blevet indgået kontrakt med Stefan Aaron Bonneau som dog desværre ikke er spilleberettiget endnu. Arbejds-og opholdstilladelse er ikke gået igennem systemet endnu. Pausen er blevet brugt på at få hvilet de første par dage og derefter var kaninerne tilbage i træningslokalerne og arbejde videre på at forbedre spillet.

Nana Harding er i aften yderst tvivlsom da han, grundet skade, har siddet ude de sidste 10 dage.

Vi håber at se Nana tilbage på banen snarest og hjælpe holdkammeraterne.

Vel mødt til fans, samarbejdspartnere, Bakken Bears, dommere. God kamp til alle!

 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Rabbits mod Bakken Bears. Fredag den 25/10 Kl.19:00

  • Stilling
  • Spilleplan
Horsens IC
6
Bakken Bears
6
Randers Cimbria
4
BMS Herlev Wolfpack
4
Copenhagen Basketball
4
Svendborg Rabbits
2
Team FOG Naestved
2
Værløse Blue Haws
2
EBAA
0
BK Amager
0
Full standings

Exclusive Partnere

logorow1.jpg
logorow2.jpg