Nyheder


Tilbage til listen

03-02-2016

kampen om 4. pladsen i Basketligaen spidser til

Og Rabbits drager mod en af de helt afgørende kampe, udekamp mod Randers, torsdag aften kl. 19.00.

 

Randers har oprustet og er et af de to hold der trykker på for at nå kaninerne inden slutspillet. Det er 4. pladsen der spilles om og tre hold har muligheden for at nå den. Udover de to allerede nævnte er 79'ers også i spil og ser meget stærke ud ligesom Randers gør det.

Med Troy Gottselig som joker og lige netop den spiller der manglede i rotationen hos Randers, har holdet igen vist, at man skal regne med Randers så længe Morten Hansen er ved rorpinden for uden Morten intet Randers. Randers' øvrige profiler, Chris Nielsen, Bo Colas og Charlie Burgess. Randers er dog lige så uheldige som kaninerne med alvorlige skader på et par nøglespillere.

 

Kaninerne møder såret op i Randers. Den helt store profil, Antonio Porta er væk fra klubben pga. skfite til Italiens basket og Trevor Noack står foran en operation der nok kommer inden sæsonafslutningen så rotationen hos kaninerne bliver mindre og mindre. Det har ikke været den bedste sæson for Rabbits men allerede nu er klubben i færd med at forberede næste sæson set i lyset af, at der i år nok ikke opnås en finaleplads. Det er naturligvis for tidligt at sige noget derom men det er hvad direktionen har meldt ud i dag tirsdag den 3/2.

 

Det giver naturligvis spilletid hele vejen rundt og lad os se om ikke kaninerne finder noget af det ellers så hurtige spil frem klubben tidligere bruget som et af de helt store våben.  

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Rabbits mod Randers Cimbria. Onsdag den 25/9 Kl.19:00

  • Stilling
  • Spilleplan
Svendborg Rabbits
0
Team FOG Naestved
0
Randers Cimbria
0
Horsens IC
0
Bakken Bears
0
Copenhagen Basketball
0
Værløse Blue Haws
0
EBAA
0
BMS Herlev Wolfpack
0
BK Amager
0
Full standings

Exclusive Partnere

logorow1.jpg
logorow2.jpg