Nyheder


Tilbage til listen

21-03-2016

Forlængelse af kontrakt

Det er med stor glæde vi kan informere jer om at Rabbits og Darious Lee Moten er blevet enige om at forlænge samarbejdet til den kommende sæson.

 

Darious tiltrådte sent i Rabbits truppen og har brugt en del tid på at vænne sig til den danske liga samt at finde hans rolle på holdet.

 

I de seneste kampe har vi virkeligt set det potentialle som vi fra Rabbits side ved Darious besidder.

 

Både offensivt med med hans drives til kurven og fornuftige skud udefra – defensivt med hans benhårde arbejde samt rebounds og hans evne til at blokere vigtige skud.

 

Darious giver os ganske enkelt meget i begge ender og er en fantastisk underholdende spiller med hans store atletiske evner som sikrer nogle gode dunks i kaninhulen.

 

Vi tror på Darious kan løfte hans spil til et endnu højere niveau i fremtiden og vi glæder os derfor meget til et godt samarbejde også i den kommende sæson.

 

Vi skal hilse jer alle fra Darious og sige tusind tak for jeres støtte som han sætter meget pris på!

 

Endvidere har sammenholdet omkring Rabbits holdet og fans samt frivillige igen vist sit store værd. Darious er nemlig faldet rigtigt godt til i Danmarks skønneste by og han glæder sig meget til fortsat at være en del af Rabbits familien.   

 

Gooo Rabbits....

 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

12-12-18 Kl.19:00 Svendborg Rabbits - Horsens IC

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
20
Svendborg Rabbits
16
Horsens IC
14
Team FOG Naestved
12
Randers Cimbria
10
EBAA
8
Wolfpack
6
Værløse BBK
4
Stevnsgade Supermen
0
Full standings

Exclusive Partnere

logorow1.jpg
logorow2.jpg