Svendborg Rabbits

Arkiv

Tilbage til listen

29-09-2015

Så er Rabbits klar igen.

Sæsonpremieren i Basketligaen

En ny sæson venter på Svendborg by, hvor Rabbits har så megen hjælp i lokalbefolkningen, at det også i år er lykkes at stable et meget slagkraftigt mandskab på benene.

 

Nye spillere venter på publikum og på de andre mandskaber i ligaen, der i år er skåret ned til 8 hold. Det betyder en tripelturnering og dermed 28 kampe i grundspillet, hvorefter der er kvartfinaler og semifinaler. Nr. 1 sidder over i kvartfinalerne.  

 

Svendborg Rabbits har forstærket holdet i forhold til sidste sæson. De tre nye US spillere, Brandon Rozzell, Tervor Noack og Anthony Borden er faldet godt til på holdet og har vist deres kvaliteter sammen med Axel Karason den islandske landsholdsspiller der er kommet til fra Værløse.

Liam Potter er langt om længe over den skade der har generet ham gennem hele sidste sæson. Desværre er Kristoffer Gertz ikke klar endnu fordi hans hofteoperation stadig driller. Til gengæld er lillebror Mads Gertz at finde i truppen som backup guard for Brandon Rozzell og Antonio Porta der har stået for opstartsfasen, i en tid, hvor cheftræner Craig Pedersen og ass. coach AG har været til EM i Berlin med det islandske landshold.

Til gengæld har Rabbits mistet store profiler i Will Paul, Mathias Kelly, Jens Thygesen og ikke mindst Johnell Smith. Smith tog vi jo afsked med i den sidste kamp her i kaninhulen, bronzekampen mod Team Fog Næstved, og alle troede, at Johnells karriere var slut.

Det er den ikke. Johnell er rejst "tilbage" til Sverige, hvor Dolphins i Norrkjøbing har sat sig tungt på Johnell. Iøvrigt en af de klubber i Sverige der siden Johnell var der sidst, ikke har lagt skjul på, at de en dag ville sørge for at få Johnell på holdkortet.

Opstarten for Rabbits har ikke været optimal og der har måske manglet træningskampe for at få holdet spillet sammen. Dog tyder noget på, at det nok skal gå alligevel for der har været vist meget lovende takter og stor fremgang de sidste par uger. Der venter en lang sæson og den bliver ikke vundet i de første kampe.

 

Dagens modstander 79'ers fra Hørsholm måtte starte sæsonen med, at finde en ny træner. Det tog lidt tid og ligeså tog det tid at finde spillerne. Dog fik 79'ers stablet et slagkraftigt mandskab på benene for det er lykkedes at trække David Harder fra Sisu til Hørsholm ligesom Anders Skou vender hjem efter et ophold i USA. Fra Wolfpack har 79'ers også trukket Anderas Amundsen over. De tre er jo kvalitet i sig selv. Holdet bliver, som vanligt, bundet sammen af Frederik HN der under kruven får størrelse af Andreas Midtgård og US spilleren Evan Yates. Som backup for Frederik er Sikander Nielsen og Anders Skou at finde. Især fik Sikander i sidste sæson vist, at han er fremtidens mand på den plads.

 

Svendborg Rabbits storsponsor, Svendborg kommune, har købt dagens kamp og vi håber på fuldt hus i kaninhulen. Velkommen til topbasket i Svendborg. 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg