Svendborg Rabbits

Mission og Vision

Mission:

Det er Svendborg Rabbits mission, på vegne af Svendborg Basketball Klub, at skabe og sikre det økonomiske grundlag for at drive det bedst mulige Basketball-hold i Danmark med rødder i Svendborg.

 

Vision:

Svendborg Rabbits skal være et stærkt brand og et netværk, som det er "must" for alle virksomheder at være en del af i hele det midt- og sydfynske område.

 

Det er Svendborg Rabbits vision at deltage i finale-spillet om guld-og sølvmedaljer hvert år i såvel pokalturneringen og i Danmarksmesterskabet.

 

Alle hjemmekampe afvikles som en event, som både sponsorer og borgere på Sydfyn  gerne vil opleve og være en del af og dermed sikre udsolgt hal til alle kampe.

 

Holdet skal bestå af en balanceret sammensætning af danske spillere, gerne lokale og udenlandske spillere som alle er med til at sikre størst mulig kontinuitet for holdet.

Bag holdet står et stærkt trænerteam og en stor organisation og bakker op om at skabe den største mulige kontinuitet og de mest optimale forhold at spille under.

 

Svendborg Rabbits vil i samarbejde med lokalsamfundet, sponsorer, fans og forskellige organisationer bidrage til forbedring af socialt sammenhold samt social og økonomisk vækst for Sydfyn.

 

At hele Sydfyn føler sig som en del af "Byens hold!!"

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Rabbits mod Horsens IC
26. okt. kl. 19.00

  • Stilling
  • Spilleplan
Randers Cimbria
6
Svendborg Rabbits
6
Team FOG Naestved
6
Bakken Bears
6
Horsens IC
6
BMS Herlev Wolfpack
4
Bears Academy
2
Værløse Blue Haws
2
BK Amager
0
Copenhagen Basketball
0
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg