Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

27-07-2016

Forstærkning klar for Rabbits.

Svendborg Rabbits er glade for at kunne offentligøre at vi har ingået en aftal

Kære Alle

 

Svendborg Rabbits er glade for at kunne offentligøre at vi har ingået en aftale med den 214 cm høje Amadou Aboubakar Zaki, som kommer fra Niger.

 

Zaki er 28 år gamle og har siden 2006 været bosiddene i Frankrig hvor han har spillet forskellige hold i PRO A og PRO B (den bedste og næstbedste række i Frankrig) Begge rækker er i basketball verdenen yderst respekterede da det er stærke ligaer.

 

I 2008/09 spillede han for de franske mestre Nancy, hvor de også spillede i euroleague hvor han blandt andet spillede mod Barcelona – Panathinaikos – Zalgiris Kaunas og andre storhold i Europa. Holdet sluttede på en flot 4. Plads i den franske liga og en finale plads i pokalturneringen. 

 

Sidste sæson spillede han for Saint-Quentin i PRO B. Her blev det kun til begrænset spilletid og det er en af grundene til at Zaki er klar til at søge nye udfordringer i sin karriere.  

 

Zaki er en meget hurtig og atletisk spiller af sin størrelse, hvilket gør ham perfekt til vores nye spillestil hvor vi gerne vil forsøge at spille hurtigere og mere underholdende basketball.

Han er en meget stærk forsvar spiller som med et vingefange på ca 225 cm hjælper ham som en god shootbloker og rebounder.

 

Vi er rigtigt glade for at have fået endnu en rutineret spiller på plads med sådan et flot CV og vi er sikker på af han kan gør en forskel for os under kurven og i forsvaret. 

 

Vi håber i alle vil tage godt imod Zaki når han kommer til Sydfyn : )

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Rabbits mod Horsens IC
3. FEB. kl. 19.00

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
30
Randers Cimbria
26
Horsens IC
24
Svendborg Rabbits
24
Team FOG Naestved
20
BMS Herlev Wolfpack
12
Værløse Blue Haws
8
Copenhagen Basketball
6
Bears Academy
4
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg