Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

10-08-2016

NY, HØJ OG SUBLIM LYD I KANINHULEN

Fra UGEAVISEN SVENDBORG og Michael Thorbjørnsen.

 

Det er ikke blot Svendborg Rabbits, der med en række nye spillere er blevet optimeret til den nye sæson i Basketligaen, som skydes i gang mandag den 3. oktober i Svendborg Idrætscenter. Rammerne omkring holdet er også forbedret med bl.a. et nyt og tidssvarende lydanlæg i hallen.

 

Det nye lydanlæg, som har kostet lidt over 400.000 kroner, får alle brugere af idrætshallen glæde af, men det er Svendborg Rabbits, som på vegne af hallen har været primus motor i at skaffe midler til investeringen og etableringen.
- Det er meget vigtigt at understrege, at alle, der bruger hallen, kan få glæde af den nye og helt sublime lyd, siger Jakob Horstmann, der er bestyrelsesmedlem i Svendborg Rabbits og den person, som i mere end et år har arbejdet med lydprojektet.

 

Projektet har fået støtte fra fonde i SEF (135.000 kroner), Albani (150.000 kroner) og Fynske Bank (100.000 kroner), ligesom Svendborg Rabbits også selv har bidraget til finansieringen.

Det nye lydanlæg er hen over sommeren blevet leveret og monteret af Interaktiv ved Morten Skyttegaard Krebs, som også stod bag det lydanlæg, som for et par år siden blev installeret i GOG Arena.

 

Den tidligere lydstyrke i idrætshallen var på 850 watt - nu kan den komme op på ikke mindre end 10.000 watt samt et lydtryk på hele 105 decibel. Når der skal trykkes musik af ved en festival ligger grænsen ofte ved 100 decibel!

- Tidligere har speaken i idrætscentret været svær at tyde for publikum, men nu går speaken helt ren ud, siger Morten Skyttegaard Krebs.

 

Sidstnævnte glæder Jakob Horstmann, for en basketkamp er mere end blot spillet på banen.
- Det skal være en totaloplevelse for publikum med sport, spænding, tempo, musik og speak - og vi har i vores faste speaker, Lars Beck, en yderst kompetent herre på den post, så det bliver godt at høre både ham og musikken for fuld udblæsning i Kaninhulen, siger Jakob Horstmann og tilføjer, at der i forbindelse med monteringen af højttalerne også er sat nye projektører et op i loftet under idrætshallen, så man også kan leverer et bedre lysshow i hallen.

 

Det nye lydanlæg er fleksibelt og kan udvides, hvis også hallen på et tidspunkt skal ændres på den ene eller anden måde

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg