Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

31-08-2016

Marinus Mouboe solgt til Randers Cimbria.

Vores unge mand Marinus Mouboe skifter I den kommende sæson til Randers Cimbria og fortsætter derfor karrieren i kronjylland.

 

Marinus er blevet optaget på sit drømmestudie i Århus og flytter derfor til smilets by de kommende år for at studere.

Da Rabbits og Marinus havde kontrakt for den kommende sæson efterlod det begge parter i en meget svær situation, da det ikke var holdbart at pendle mellem Århus og Svendborg.

 

Over de seneste uger har Rabbits og Randers Cimbria samt Marinus, haft en rigtigt god dialog omkring et eventuelt transfer salg af rettighederne til Marinus.

 

Vi er nu glade for at kunne informere jer om at det er lykkedes Randers Cimbria og Rabbits at blive enige om et transfer salg.

Derfor tørner Marinus fremadrettet ud for Randers Cimbria og vi ønsker både Marinus og Randers Cimbria held og lykke i den kommende sæson.

 

Vi vil gerne sige Marinus en stor tak for flere gode år i Rabbits trøjen og vi håber på sigt at kunne byde ham velkommen i klubben igen.

 

Den indgående transfer mellem Rabbits og Cimbria betyder endvidere også vi med sikkerhed kan sige vi ønsker at forstærke truppen yderligere med en ny profil spiller.

Vi er så småt begyndt at sondere markedet men vil også tage os den tid der skal til så vi er sikre på det bliver en kvalitets spiller som skal forstærke Rabbits truppen.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg