Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

14-10-2016

Rabbits støtter værestederne

Basketballklubben Svendborg Rabbits giver en ekstra oplevelse til folk, der måske ellers ikke ville komme til basketball. Klubben har netop givet 250 gratis billetter til hjemmekampene i sæsonen 2016-17.

Planen er, at Svendborg Kommune kan distribuere billetterne 20-25 stykker pr kamp rundt på en række af kommunes væresteder, således at brugerne og de mange frivillige her også kan få en oplevelse ved at følge basketball-spillerne i Svendborg Rabbits.

 

- Den samarbejdsaftale vi har med Svendborg Kommune er vi rigtig glade for. Da vi havde sæsonpremiere på basketball-ligaen for nylig, hvor Svendborg Kommune inviterede alle borgere i kommunen til basketball, talte vi med borgmester Lars Erik Hornemann om, hvordan vi kunne udbygge samarbejdet. Det er aftalen om de 250 gratis billetter et konkret resultat af. Som klub er vi stolte over, at vi også kan være med til at give den oplevelse til nogle mennesker, der måske ikke ville komme ud som publikum til vores kampe, siger Troels Mortensen, direktør for Svendborg Rabbits.

Svendborgs borgmester Lars Erik Hornemann (V), er glad for initiativet fra Rabbits.

 

- Det viser, at en professionel sportsklub også kan have og vil tage et socialt ansvar. Jeg er overbevist om, at der er mange af brugerne og de frivillige på værestederne i kommunen, som vil glæde sig over den mulighed for at komme ud at opleve basketball i topklasse.

Den første kamp hvor billetterne vil blive delt ud er, når Rabbits den 20. okt. spiller mod Hørsholm 79’ers.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg