Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

14-10-2016

Støt Svendborg Rabbits og køb en Rabbits Menu hos McDonals

Af Michael Thorbjørnsen

 

"KANIN-BURGER" PÅ MENUEN

McDonalds er blevet sponsor for Svendborg Rabbits og lancerer derfor en Rabbits-menu, hvor en del af beløbet går til de lokale basketspillere

 

McDonalds i Svendborg har tegnet et sponsorat med Svendborg Rabbits, og resultatet af det nye samarbejde får premiere på onsdag og torsdag i næste uge. Her lancerer McDonalds nemlig en ny ”Rabbits-menu”, som består af en Big Mac, sodavand, pommes frites samt en cheeseburger, og for hver solgt menu går der til en beløb til basketholdet.

 

- Samtidig vil vores medarbejdere ved kassen være iført baskettrøjer, og de vil uddele gratis billetter til kampen mod Hørsholm torsdag aften, fortæller restaurantchef Rune Wilstrup, som tilføjer, at menuen vil være til salg i hele basketsæsonen, mens der kun uddeles gratis billetter til udvalgte hjemmekampe.

 

- Vi har valgt at støtte Svendborg Rabbits, fordi vi gerne vil bakke op om byens hold, fordi både basket og burgere stammer fra USA og på den måde supplerer hinanden godt, og fordi vi også gerne vil slå et slag for en sund livsstil. Bl.a. derfor vil holdets maskot, Kaninen, til udvalgte kampe uddele sunde snacks i form af gulerødder fra McDonalds til børnene, fortæller Rune Wilstrup, der er chef for 60 ansatte.

 

- Selvom vi er en del af en stor international koncern, så opfatter vi os selv som en lokal virksomhed, som derfor gerne støtter op om lokale tiltag, siger Rune Wilstrup.

Lars Aaggard, sponsorchef i Svendborg Rabbits, glæder sig over det nye sponsorat.

 

- McDonalds er en spændende og innovativ samarbejdspartner, som er med på at lave anderledes events og dermed skabe mere opmærksomhed om vores hold, så det er et samarbejde, vi forventer os meget af.

 

Læs hele historien på tirsdag
i UGEAVISEN SVENDBORG

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Rabbits mod Horsens IC
3. FEB. kl. 19.00

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
30
Randers Cimbria
26
Horsens IC
24
Svendborg Rabbits
24
Team FOG Naestved
20
BMS Herlev Wolfpack
12
Værløse Blue Haws
8
Copenhagen Basketball
6
Bears Academy
4
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg