Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

24-12-2016

Kaninerne vandt i Gentoftehallen

Der var lagt op til spænding i Gentoftehallen torsdag aften efter to tætte indbyrdes opgør, hvor begge hold havde vundet en kamp hver. 

Det var dog Svendborg-mandskabet, som var mest sultne fra start, hvor SISU haltede efter. Få minutter inde i kampen, havde Fynboerne bragt sig på 9-0 før Kyle Dranginis kunne smide de første 2 point på SISU-tavlen. Der fortsatte med at stå Svendborg på den første periode, selvom SISU kom lidt bedre med, som perioden skred frem. 

Første periode sluttede 22-15 til Svendborg Rabbits.

I anden periode var holdene lidt mere enige om tingene, og SISU kunne så småt følge lidt med det høje tempo, som Svendborg havde bragt fra start. Imod slutningen af perioden begynder SISU også at snuse til Kaninerne, men dog uden den store kontinuitet, da Svendborg atter trak fra lige inden halveg og kunne gå til pause med et 10 points forspring ved stillingen 43-33.

SISU manglede generelt intensiteten som der skulle til for at hive point hjem mod et tophold, og haltede hele tiden efter. Selv om at der til tider kom små runs fra hjemmeholdet, kunne Svendborg hele tiden holde SISU nede med 8-10 point i løbet af tredje periode. Især den rutinerede Antonio Porta og en hårdtarbejdende Darious Lee Moten gjorde livet surt for SISU-spillerne. Stillingen før  sidste periode var 59-47, og det lignede en lussing til hjemmeholdet.

Den sidste periode startede usikkert og rodet for begge hold, og der var ikke nogen af mandskaberne som kunne trække fra eller komme tættere på. 

Som perioden udviklede sig, bølgede det frem og tilbage med små runs først fra SISU og derefter en kontant afvisning fra Svendborg. Selv om det længe så ud til at blive en sikker sejr til Svendborg, kunne SISU-drengene, især på baggrund af en flot kamp af Alassan Touray, til sidst bringe spænding til kampen, ved resultatet 77-72 til Svendborg. 

Dog var det en bande rutinerede kaniner, som i slutfasen aldrig mistede grebet og kontrollen, og til slut kunne rejse til Sydfyn med en sejr på 79-72.

Kampens spiller fra Svendborg var uden tvivl den argentinske stjerne Antonio Porta med 15 point, 5 rebounds og 2 assists. Fra SISU spillede Alassan en flot kamp med 24 point, og 4 rebounds. 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg