Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

15-02-2017

Rabbits taber hjemme til Bakken Bears

Nederlag til kaninerne men fremgang at spore I spillet.

I det klassiske opgør mellem kaninerne og bjørnene trak gæsterne fra Århus sig sejrsrigt ud af aftenens opgør.

Kampens resultat endte 85-97 til gæsterne efter en kamp hvor begge hold var bedst i to af kampens fire perioder.

Inden kampen starter var der velfortjente applaus til både Antonio Porta som spillede kamp nr. 100 i BL. Axel Karason som i dag sad ude med en skade havde rundet 200 kampe.

Modstanderne havde også to jubilarer med, Adama Darboe spillede kamp nr. 250 og Morten Sahlertz rundende flotte 300 kampe. Tillykke til alle 4 spillere med de flotte milepæle.

I første periode starter med en 3-2 føring til Rabbits efter en flot 3 points scoring af Alexander Bak.

Derefter gik det helt galt for hjemmeholdet som pludselig måtte se sig selv have gravet et meget dybt hul og være bagud 3-21 efter specielt Akoon-Purcell kom flyvende ud af start hullerne og scorede 14 på kampens første 5 minutter.

Blødningen bliver stoppet og hjemmeholdet kæmper sig bedre med og er bagud 21-33 efter første periode.

Darious Moten var tilbage efter skadespause og var med sin energi og gode forsvarspil en væsentligt faktor i comebacket kaninerne forsøgte at få gang i.

2 periode bar præg af god gejst og fight for hjemmeholdet og faktisk vinder Rabbits perioden med 26-21. Publikum gik til halvleg med et hjemmehold der kun var nede med 47-54. Så ikke en umulig opgave.

Som sagt havde hvert hold to perioder de dominerede i kampen. Og 3 periode tilhørte klart Bakken Bears som bare var overlegne i denne periode. Det lykkedes kun kaninerne at score 9 point i hele perioden og derved fik man gravet et ordentligt hul igen.

Bagud 56-80 efter 3 periode hvilket var en ærgerlig udvikling på kampen.

Fjerde periode tilhører hjemmeholdet hvor der er flere gode aktioner og vigtigt af alt, vilje hos Rabbits mandskabet.

Det lykkedes flere gange at spille godt forsvar og stresse modstanderen. Med 2 minutter tilbage var man kun bagud med 9 point. Som nævnt ender kampen dog med en Bakken sejr på 97-85.

Det vigtige for hjemmeholdet er at tage den gejst og vilje med til næste opgør som er mod Horsens IC. I modsætning til sidste kamp kunne spillerne se sig selv i øjnene og vide de havde kæmpet godt for tingene i dagens kamp.

Bliver Rabbits ved med at kæmpe og fighte og samtidigt får gang i forsvaret skal vi nok snart få vendt bøtten og få en sejr.  

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg