Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

04-03-2017

Fortjent sejr til Hørsholm 79ers over Svendborg

Aftenens kamp var imødeset med stor spænding fra begge holds side. Vinderen af kampen ville nemlig med overvejende sandsynlighed slutte som 3’er i ligaens grundspil.

Inden aftenens kamp havde de to hold spillet 3 øvrige kamp mod hinanden hvor Rabbits havde vundet de 2 første og Hørsholm den sidste.

I aftenens kamp måtte hjemmeholdet undvære Zaki som sad ude med karantæne pga. for mange tekniske fejl. Det skulle vise sig at blive dyrt for hjemmeholdet som godt kunne have brugt Zaki i rotationen på big man positionen.

Zaki ville kunne have bidraget kraftigt i rebound spillet, eksempelvis vandt Hørsholm rebound spillet 12-4 i første periode, så Zaki var bestemt savnet i kampen. Zakis fravær gjorde at Nana stod med meget ansvar og meget spilletid og manglede nogle gange at kunne få flere pauser end det var tilfældet i aftenens kamp.

Nana spillede dog en flot kamp med 16 point og 10 rebounds.

1. periode starter med et par gode aktioner fra kaninerne og derefter følges holdende pænt ad i store dele af perioden. Jyles Smith, som spillede en flot kamp med 17 point og 14 rebounds lavede et flot alley opp dunk og bragte Hørsholm foran. Perioden ender 16-20 til gæsterne.

2. periode har hjemmeholdet svært ved at få skuddene til at gå i kurven.  Det skal dog siges at Hørsholm også spiller en god gang forsvar hele kampen hvilket også presser kaninerne.

Hørsholm kommer op med 30-21 men kaninerne får nogle skud i ringen og kan gå til pause bagud med 29-35 efter Marvin dominique sætter en meget presset 3’er.

I anden halvleg kommer kaninerne super fra start og scorer 7 point i streg inden Hørsholm kalder timeout.

Herefter skiftes holdende til at score og spændingen er intakt inden 4. periode med en stilling på 49-50 til Hørsholm.

4. periode er skidt for hjemmeholdet som ikke kan ramme.

På hele kampen skyder man 21 procent fra 3 points linjen, hvilket ellers normalt er en af kaninernes styrke. Samtidigt scorer man kun 67% på straffe og så er det svært at vinde kampe.

Marvin Dominique spiller en god fjerde periode for Hørsholm og ender med flotte 20 point.

Kampen ender 58-67 til Hørsholm på en aften hvor ikke meget lykkedes for kaninerne og for mange af hjemmeholdets spillere ikke stempler ordentligt ind i kampen og får leveret varen.

Et ærgerligt nederlag efter to flotte sejre over Horsens og Randers som betyder at Rabbits nok ikke kan nå 3. pladsen længere og skal forsøge at holde SISU og Team Fog Næstved bag sig og sikre 4. pladsen og derved hjemmebanefordelen i kvartfinalerne. 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg