Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

14-03-2017

Stevnsgade SuperMen slår overraskende Svendborg Rabbits

Det var en ufatteligt vigtigt kamp for kaninerne i aftenens opgør.


Først og fremmest skyldte man hjemmebane publikummet en god oplevelse og en god indsats oven på de seneste 4 nederlag på hjemmebane i streg.

Dernæst havde man en gylden mulighed for at, med overvejende sandsynlighed, sikre sig en 4. plads der ville udløse hjemmebane i kvartfinale serie. Gæsterne fra Stevnsgade Supermen ville det dog naturligvis anderledes og gerne skabe deres eget momentum inden slutspillet.

Første periode går lige efter planen for kaninerne. Rabbits starter som lyn og torden og dagens fødselar, Stephan Bonneua, rammer hurtigt to gange fra 3 point skud fra distancen. Darious Moten fulgte op med et dunk til 15-4, og Amadou Zaki ekseverede Alexander Baks flotte alley-hoop-aflevering til 20-10 i sidste minut af første periode.

Anden periode er rollerne byttet rundt. Rabbits forsøger sig meget udefra og kommer slet ikke aggressivt nok til kurven. Rent faktisk skyder man kun 8 straffe i hele kampen mod Stevnsgades 22 stk.

Endvidere var procenterne fra straffe kast helt håbløse med blot 38% træfsikkerhed.

Stevnsgade vinder anden periode på en flot buzzer beater og går til halvleg med en føring på 33-31.

Det flotte fremmødte publikum, 1309 stk, sad alle med en forhåbning om at nu måtte kaninerne da komme i gang i angrebet. Forsvaret stod fornuftigt og det var ikke en katastrofe at være bagud med 2.

Men som sagt ville Supermen det anderledes og Rabbits havde ikke fundet kryptoniten til at nedkæmpe dem.

Tredje periode bliver ufatteligt lavt scorende, 13-12 til hjemmeholdet. Begge hold spiller rodet og kommer ikke til gode afslutninger. For kaninerne er uheldet ude da Stefan Bonneau fik en knæskade i 3. periode og derfor ikke spillede mere i kampen. Ikke heldigt for hjemmeholdet som også manglede Mathias Kelly og Antonio Porta på guard positionen, begge sad ude med skader.

Fjerde periode bliver en negle bider til det allersidste. Men inden dette får Rabbits dummet sig flere gange og kommer i fejl problemer samt teknisk fejl som sender Stevnsgade på linjen.

Med halvandet minut igen er Rabbits nede 59-51 og der skal et mindre mirakel til at vende tingene. Alexander Bak sætter en 3’er og scorer på et layup og pludselig er kampen tæt. Rabbits har mulighed fra straffe linjen men desværre Brænder Harding Nana, som ellers spillede en flot kamp med 15 point og 18 rebounds begge forsøg.


Kaninerne får endnu en mulighed da Stevnsgade brænder straffe efter at være blevet fejlet, Bak sender et forsøg afsted som desværre tager ringen og hopper væk på slutfløjtet. Derfor ender kaninerne skuffende med at tabe 58-59.

En skidt aften på mange måder for kaninerne, både resultat mæssigt – skadesmæssigt – og skuffelsen til det flot fremmødte publikum.

Rabbits må nu afvente sidste spillerrunde på torsdag for at få vished for hvad nummer man ender grundserien. 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg