Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

24-03-2017

Flot kulisse og drama mellem Svendborg Rabbits og Team FOG

Rabbits var vært i 2. kvartfinale mod Team Fog Næstved og var foran 1-0 i bedst af 5 serien.

Hjemmeholdet og dets fans håbede at kaninerne kunne bygge videre på succes oplevelsen fra kamp et hvor Rabbits var bagud med 21 point ved halvleg men lykkedes med et flot comeback. Man håbede at hjemmeholdet var klar fra start og ikke fik gravet et stort hul igen, som vi har set i flere kampe i år.

Håbet blev hurtigt slukket og Rabbits taber første periode med 11-20. Igen har holdet svært ved at gå gang i skuddene og procenterne er virkeligt ringe. Næstved derimod spiller ganske fornuftigt og specielt Patrick Onwenu er i hopla og spiller en flot kamp med 21 point og 6 rebounds. Samtidigt skyder han 43% fra 3 points distancen så bestemt en god indsats.

Anden periode er ikke meget bedre for hjemmeholdet. Det er stadig svært at få bolden i kurven til trods for Rabbits faktisk kommer til flere gode afslutninger. Næstved spiller stadig fornuftigt og lukrerer på flere dumme Rabbits turnovers som giver nemme point til dagens modstander.

Næstved vinder også anden periode, denne gang 23-16 og derfor kunne Næstved gå til halvleg med en føring på 43-27.

I pausen talte man blandt fans og sponsorer om at i aften er vi da ikke bagud med 21 ved halvleg (som i mandags) Så det var vel ikke umuligt at forvente et comeback?

Miraklet/comeback udeblev ikke. Rabbits åd sig bid for bid ind på Næstved efter pausen, og allerede midt i tredje periode var afstanden fra pausen halveret til otte point.

Skuddene begyndte at gå i og Porta trådte mere og mere i karakter satte virkeligt sit præg på kampen med flere flotte aktioner. Inden sidste periode var comeback kaninerne kun bagud med 8 point.

Hallen kogte og de små 1200 tilskuere skabte en god stemning , også ros til Næstveds tilskuere for at bidrage til den gode stemning i den intense kamp.

Halvejs i sidste periode er stillingen helt lige 65-65 og først med 2 minutter tilbage af kampen kommer Rabbits for første gang foran i hele kampen.

Næstved forsøger at fejle for at stoppe tiden men kaninerne får ramt de nødvendige straffe kast og kan for anden kamp trække sig tilbage med en sejr på 5 point efter at have været stort bagud ved halvleg.

Kamp 3 spilles nu på mandag den 27. Marts kl. 18:20 og har man ikke mulighed for at tage turen til Arena Næstved  - kan man følge med direkte på TV2 Sport.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg