Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

03-05-2017

Bronze til Rabbits efter sejr over SISU

Inden kampen startede havde SISU også æren af at få udnævnt årets træner, Jim Jabir , som desværre var nød til at rejse hjem lige inden semifinalerne.

Holdet fra Gentofte har været en rigtigt positiv oplevelse i år og spillede også en flot serie mod både Hørsholm og Horsens IC.

Spørgsmålet var så om kaninerne kunne stoppe SISU fra at høste de første medaljer i 12 år – eller kaninerne selv skulle have medaljerne som både spillere og fans har savnet.

Første periode er helt tæt og holdende skiftes til at tage føringer. Inden kan rigtigt slå et hul og modstanderen svarer hele tiden tilbage. SISU føring på 19-17 efter 1 quarter.

I anden periode kommer kaninerne godt i gang. Stærkt forsvar holder SISU til kun at score 13 point, hvoraf 6 var på straffe i hele perioden.

Eneste udfordring for hjemmeholdet er at man får samlet mange fejl hvor modsat SISU næsten ikke har nogen.

I angrebet kører det godt for hjemmeholdet og både Nana – Darious – Stefan og i særdeleshed Seilund, spiller godt.

Halvlegs føring på 38-32 til hjemmeholdet.

Det flot fremmødte publikum er optimistiske og lugter medaljer. SISU vil det naturligvis anderledes og får i løbet af de første 5 minutter hentet ind på hjemmeholdet.

Faktisk kommer udeholdet også foran efter Alassan Touray ( som har spillet en flot sæson i år ) scorer 3 hurtige trepoint scoringer.

Darious får dog momentum tilbage til kaninerne da har dribler igennem feltet og næsten hiver kurven ned i noget af et kraftfuldt dunk. Publikum er ellevilde og perioden 62-57 til hjemmeholdet.

I fjerde periode fortsætter SISU med at prøve at få gang i 3 points scoringerne, men ellers normalt træfsikre Kyle Dranginis og Tanner McGrew og Derrick Wilson har det svært. Faktisk rammer de 3 herrer kun 1 af 17 3 points forsøg.

Mod slutningen af perioden forsøger SISU at fejle og sender kaninerne på straffe kast linjen med rimeligt succes.

Slutresultat bliver 87-72 og kaninerne vinder fortjent kampen og dermed bronzen.

Rabbits vil gerne takke alle sponsorer – fans – hjælpere – modstandere – dommere – TV2 Sport , for en god sæson i kaninhulen. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen i den nye sæson. 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg