Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

03-05-2017

Ny træner konstellation bag Svendborg Rabbits

Arnar Gudjonsson og Bernat Elias har i år stået i spidsen for mandskabet og begge har haft kontrakter som udløb automatisk efter denne sæson.

Begge trænere har stor del af æren for at det lykkedes at vinde bronzemedaljerne.

Svendborg Rabbits vil gerne takke dem begge for den store indsats og deres hårde arbejde i en til tider turbulent sæson med op og nedture.

 

Bestyrelsen i Svendborg Rabbits har evalueret på sæsonen og er kommet frem til at man ønsker en ny konstellation på træner siden bag Svendborg Rabbits.

 

Det har bl.a. været en prioritet for bestyrelsen, at den nye chef-træner ikke også er ansat på et landshold, således at vi kan have træneren til rådighed i hele pre-season samt for den kommende sæsons vedkommende også i de 2 indbyggede landsholdspauser som er planlagt af hensyn til kvalifikations kampe til FIBA mesterskaberne i 2019.

 

Vi går nu i gang med at kigge på hvilke kandidater der er tilgængelige og vil tage os god tid så vi sikrer os at det er en stærk træner konstellation vi præsenterer.

 

Qua at der er øgede forventninger til den kommende sæson og at vi ønsker at gøre det mere professionelt fremadrettet, tilknytter Svendborg Rabbits i den nye sæson også en ulønnet sportschef, Poul Lindholm Christiansen, som vil være omkring holdet og sammen med direktionen have ansvaret for det sportslige set-up.

 

Vi glæder os til at kunne informere yderligere senere på sommeren. 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg