Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

05-07-2017

Ny head coach klar for Svendborg Rabbits

Som alle jo ved har Svendborg Rabbits siden sidste sæson’s afslutning været på udkig efter en ny konstellation af træner-teamet.
Efter mange samtaler og dialog med en del særdeles vel-kvalificerede kandidater, har den sportslige ledelse i Svendborg Rabbits valgt at indgå en kontrakt med italienske Luca Ciaboco.
 
Luca er 49 år og kommer fra Italien hvor han har været træner på diverse niveauer siden 1996 – heraf flere som headcoach.
 
Siden 2011 har Luca også været involveret i diverse ungdoms landshold for Italien og blandt andet deltaget ved U17 VM i 2014.
Luca er endvidere også uddannet instruktør for det Italienske forbund og har siden 2011 været involveret i uddannelsen af nye trænere.
 
Faktummet at Luca har stor erfaring og er kvalificeret til at uddanne folk samt vant til at arbejde med ungdom har også været vigtigt for os, da vi håber det også vil give gevinst på den lange bane i vores moderklub, SBBC.
Luca har været på besøg i 3 dage i Svendborg og har set meget video fra sidste år for at danne sig et godt indtryk af hvorledes resten af holdet skal bygges op til den nye sæson.
 
Mauricio Gutierrez fortsætter heldigvis som hold manager og vi har med stor glæde kunne tilknytte Antonio Porta som teknisk coach. Vi glæder os til fortsat godt samarbejde med dem begge.
Der arbejdes lige nu på de sidste detaljer omkring assistent-træner-posten.
Hermed er de næsten alle sten faldet på plads i vores bestræbelser på at etablere det nye trænerteam.
 
Sammen med den sportslige ledelse er vores nye træner nu i fuld gang med at finde de sidste spillere som skal fuldende holdet og passe til den plan som er valgt.
 
Vi håber i alle vil være med til at tage godt imod Luca når han kommer til Svendborg i August måned.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg