Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

16-02-2018

Sejr til Svendborg Rabbits i Super Arenaen over Wolfpack

To hold med behov for en sejr, Wolfpack med en mulighed for at bide sig fast i 6 pladsen hvor Svendborg Rabbits befinder sig. 

Ambitiøse Svendborg Rabbits med top 4 drømme efter par nederlag. Svendborg uden Jacob Enevoldsen der fortsat er skadet. Wolfpack uden skadede Oliver Strøh & Aleksander Nedic der ude med fiberskader. George Berling med afbud på grund af familiære årsager og sidst endeligt afbud fra Edgaras Stagionis der har valgt at stoppe hos Wolfpack.

Det er Svendborg Rabbits der kommer bedst fra start med 2 x 3 point fra Mikkel Planthin. Derefter bølger scoringerne frem og tilbage, til sidst bryder Wolfpack momentum og ender med at vinde periode på 2 point fra Anders Skou Hansen. Michael Martin kæmper i vanlig stil med pres på bolden og massere af hustlespil og en personlig score på 8 point. Første periode ender 18-17 til Wolfpack.

I anden periode tager Svendborg Rabbits stærke amerikaner Terrell Harris over sammen med Demonte Flannigan. Specielt udefra tager de godt fra sig og ender også kampen med hhv. 10 point og 17 point. Wolfpack smider for mange bolde væk som bliver konverteret til scoringer til Svendborg, som vinder perioden med 8-22 og halvlegsstilling til 39-26.

3. periode ligner desværre meget slutningen på første halvleg for Wolfpack der slider i angrebet og ikke har meget kærlighed fra kurvene. Efter fornuftigt spil i de første 3-4 minutter i periode stikker Svendborg Rabbits af på blandt andet flot spil af Claus Magaard der ender med 17 point for kampen. Durrell Vinson slider i det og slutter kampen med 15 rebounds og 18 point.

Wolfpack har nogle store talenter på vej, 16 årige Danijel Marsenic, Morten Bulow & Jonas Jessen. De bider godt fra sig i den sidste del af kampen, med flotte aktioner giver de prøver på fremtiden for Wolfpack og Dansk Basketball. 

Den flotte indsats står bliver dog ikke belønnet og efter nogle gode aktioner straffer Svendborg Wolfack udefra og 4. periode ender 12-22 hvilket giver et slutresultat på 50-83 til gæsterme.

Kampens topscorer blev:

Wolfpack: Durrell Vinson 18 point, Anders Skou Hansen 9 point, Michael Martin 8 point

Svendborg Rabbits: Demonte Flannigan 17 point, Claus Magaard 17 point, Mads Kofod Rasmussen 11 point

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg