Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

09-03-2018

Endelig energi fra Svendborg Rabbits giver sejr.

Et indtil nu i 2018 energiforladt Rabbitsmandskab viste torsdag aften i HK Midt Arena, at kaninerne kan endnu.

Et Randersmandskab der stillede op uden to af deres højeste profiler, den tidligere kanin Marinus Mouboe og Kyndahl Hill, havde vundet sæsonens to tidligere opgør og var også favorit til udesejr.

Det gik noget anderledes dels fordi hjemmeholdet kom ud med god spilrytme og god energi samtidig var Randers deres egen værste fjende med tre usportslige fejl og konstant utilfredshed med dagens dommere. Det gav bagslag og måske var kampens manglende betydning også en faktor.

Hjemmeholdet havde brug for en sejr foran knap 1400 tilskuere og en forestående kvartfinaleserie og - ydmygelse mod Team Fog Næstved i mandagens tv2 Sports optræden.

Der var fuld skrald på fra kampstart. Meget fart og tempo, knap så præcise afslutninger fra begge mandskaber. Randers bedste fra land og Mikkel Plannthin ene om at score for hjemmeholdet i de første 7 minutter.

Rabbits fik stabiliseret spillet og kom til gode skud og afslutninger og vinder perioden 20-14.

I 2. periode blev der scoret 55 points! Hjemmeholdet fortsatte det energiboost de lagde ud med og Randers fulgte op fra 1. periode, hvor holdet havde lavet to usportslige fejl med endnu en. Charlie Burgess og Chris Nielsen supplerede hinanden godt ligesom Patrick Nielsen også deltog i løjerne.

Bortset derfra blev der glimtvis spillet flot basket, der var dog god tænding i opgøret, trods kampens manglende betydning og det kunne mærkes blandt de mange fremmødte.

Kaninerne gik til pauseføring 47-42.

Mikkel Plannthin stemplede ind i 3. periode med 12 points. Hos Randers var bedste mand Charlie Burgess med 8. Rabbits var gode til i perioden at lade bolden gøre arbejdet og gang på gang blev anfører Claus Magaard fundet i fri possition og han svigtede ikke i dag. Demonte Flannigan, kaninernes sentilkomne US spiller var i dag småskadet og bidrog ikke med meget. Sebastian Åris og Mathais Kelly viste begge flot spil i begge ender af banen. Rabbits vinder 3. med 10, 28-18 og stillingen inden de sidste 10 minutter, 75-60.

I sidste periode blev der scoret 65 points !!, 29-36 sluttede den og det var især Randers’ enmandshær Devon Thomas der viste høj høj klasse. Rabbits kunne ikke finde ud af at dække ham op og han scorede som det passede ham, i alt 20 points fra hans hånd, imponerende eller svagt svagt forsvar fra kaninerne. Faktum blev at Rabbits vandt kampen 104-96. 

Det ændrer intet i placeringen i Basketligaen. Hørsholm møder Randers og Team Fog Næstved møder dagens hjemmehold i kvartfinalerne. Forinden har Rabbits en udekamp tilbage mod Stevnsgade Supermen på tirsdag. Randers har ikke flere kampe inden slutspillet.

For hjemmeholdet scorede Michael Moore og Terrel Harris hver 20, 17 til Sebastian Åris og 14 til Claus Magaard og Mikkel Plannthin. 

For Randers var bedste mand Devon Thomas med 31, Charlie Burgess 18, 15 fra Jerrel Williams og 13 fra Deuce Bello.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg