Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

20-03-2018

2. Kvartfinalen

Velkommen til aftenens kamp I HK Midt Arena

 

Det er nu de sjove kampe for alvor starter – det er nemlig blevet tid til slutspil!

I kvart finalerne spilles der bedst af 5 kampe og ligesom sidste år vil skæbnen at modstanderen er Team Fog Næstved.

Team Fog Næstved har haft en flot sæson i ligaen og vandt også deres seneste kamp mod Bakken Bears i fredags. Alt i alt sluttede TFN på 3 pladsen i grundspillet.

Holdet har et stort ønske om at få revanche og slå kaninerne da nederlaget på 3-0 fra sidste års kvartfinale serie stadig sidder i baghovedet.

Aftenens modstander er anført af den lynhurtige Troy Franklin som scorer knap 16 point per kamp. Under kurven er Næstved stærke med trioen Chris Gabriel og Ziggy Riauku som begge fylder godt i landskabet og nok skal volde problemer. Power forwarden Kazembe Abif skal der også holdes et vågent øje med da han virkeligt også kan score point og snitter flotte 16 point per kamp og 6 rebounds.

Slutteligt skal Phillip Hertz også nævnes. Phillip har specielt efter nytår spillet rigtigt flot bold og været en trussel fra distancen for modstanderne.

 

For hjemmeholdet gælder det om forhåbentligt at have alle mand klar til kamp. Senest så vi Jacob Enevold være tilbage i aktion hvilket er vigtigt for holdet. Dog er Jacob naturligvis ikke 100% i kampform endnu efter hans lange skadespause men han kan bestemt stadig bidrage med vigtige minutter på banen for kaninerne.

Vi skal bibeholde det fornuftige forsvarsspil vi har set i flere af kampene samtidigt med at vi skal være dygtigere til at rebounde på modstandernes skud. I angrebet skal skuddene udefra skal rammes og vi skal have et stærk procent på straffe.

 

Det er et krav at det bliver en hjemmesejr i dag da vi skal forsvare vores hjemmebane så derfor håber vi på stor opbakning fra vores kære fans.

Vel mødt og god kamp til sponsorer – fans – gæster – dommere i HK Midt Arena

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg