Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

30-03-2018

Team FOG Næstved klar til semifinalerne

En spændende 3. Kamp i kvartfinaleserien var i vente. Kunne Team Fog Næstved gøre det færdigt og kvalificere sig til semifinalen, eller ville Svendborg Rabbits det anderledes og forlænge kvartfinaleserien?

Svendborg kom bedst fra start og førte med 5-2 efter 3 minutter – ikke mindst grundet manglende træfsikkerhed fra Team Fog Næstveds side. Men så tog Team Fog Næstved et run på 8 point til 10-5. Derefter var det Svendborgs tur til et tilsvarende run til en 13-10 føring.

En afvekslende og tempofyldt periode sluttede med en Team Fog Næstved-føring på 1 point.

En lige start på 2. periode blev efter et par minutter ændret til dominans til Svendborg, som bragte sig komfortabelt foran. Det så skidt ud for Team Fog Næstved. Intet ville lykkes for holdet – 4 point på 5 minutter er ikke imponerende.

Efter 5 minutter halende Team Fog Næstved kortvarigt ind på Svendborg, men Svendborg trak fra igen. Men det var også utroligt så mange brændte forsøg, Team Fog Næstved præsterede. 

Alligevel var Team Fog Næstved kun bagud med 5 point ved pausen 37-42, men det så ikke godt ud.

Spændende om Team Fog Næstved kunne komme tilbage i kampen. I starten af 3. periode så det ud til det, og da halvdelen af perioden var spillet, var Team Fog Næstved gået fra 37-42 til 52-44. Svendborg så en smule rystet ud på det tidspunkt. Dog ikke mere rystet, end at holdet med et aggressivt forsvar fik Team Fog Næstved til at miste bolden, så Svendborg på den måde kunne reducere Team Fog Næstveds føring.

Team Fog Næstved fik dog greb om spillet igen og øgede sin føring til 6 point inden sidste periode.

Svendborg startede de sidste 10 minutter bedst og fik reduceret Team Fog Næstveds føring til 3 point. Men så vågnede Team Fog Næstved igen og fik stoppet blødningen.

Nogenlunde samtidig fik Svendborgs coach sin anden usportslige fejl og måtte forlade træneresædet.

Om det havde nogen betydning for kampen skal vi lade være usagt, men i hvert fald trak Team Fog Næstved fra, og det så ud til, at det skulle lykkes for Team Fog Næstved at lukke kvartfinaleserien.

Det lykkedes for Team Fog Næstved at vinde en sikker og fortjent sejr på 96-78, selv om det så lidt sort ud midt i kampen.

Team Fog Næstved er klar til semifinalen hvor modstanderen enten bliver Bakken Bears eller Wolfpack. 

Topscorer for Team Fog Næstved i dagens kamp blev Kazembe Abif med 28 point. For Svendborg Rabbits blev  det Terrel Harris med 24 point

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg