Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

21-05-2018

Ny træner klar for Rabbits.

Efter sæson-evalueringen og den alt for tidlige sæsonafslutning for Svendborg Rabbits, har vi været i gang med at sondere markedet for cheftrænere, for at finde den rigtige person til at stå i spidsen for holdet i de kommende år i HK Midt Arena.

Der har været mange forskellige kandidater fra både indland og udland og det har været en spændende proces hvor vi har været meget grundige for at finde det helt rigtige match.

 

Valget er faldet på Slovakiske Lukas Varga.

Der er måske nogle af jer som kan kende navnet og måske endda manden. Lukas har tidligere været i Danmark i samlet fem år hvor af flere af årene var som assistent coach i Horsens IC.

Før han kom til Horsens som spiller var han også forbi Lemvig og spille for dem i første division inden han tørnede ud for Horsens og efterfølgende satte skoene på hylden for at blive træner.

 

Lukas har erfaring fra Danmark og så har han været assistent coach i den bedste tyske række, bundesligaen, for storholdet Ludwigsburg

Det seneste år har han været assistent coach for herre holdet i den store svenske klub, Sodertälje Kings, hvor han endvidere også har haft ansvar for ungdoms udvikling.

Lukas havde faktisk kontrakt for næste sæson også, men dog med den klausul at han måtte skifte til udlandet hvilket han og vi ønskede at benytte sig af.

 

Vi får i Lukas en mand med erfaring fra 2 store klubber i hendholdvis Tyskland og Sverige samt masser erfaring med den danske kultur og danske liga fra hans gode tid i Horsens IC.

Både vi, i Svendborg Rabbits, og han selv vurderer at han er klar til at blive headcoach og vi tror på han er den rette til at stå i spidsen for holdet de kommende år.

Kontrakten er lavet som en 2+1 årig så sammenlagt er der skrevet under for de kommende 3 sæsoner.

 

Vi håber i alle vil være med til at tage godt imod Lukas som kommer til Svendborg i den kommende uge og starter planlægning af den kommende sæson.

 

Selv udtaler Lukas :

“I am excited to return to Danish Basketball and the Svendborg Rabbits organization. A club with a historic tradition that shares the same important core values as myself.

The Rabbit fan base is a true 6th player on home floor and I look forward to meeting the fans. 

It is an amazing opportunity to work with this nucleus of young hungry and talented Danish Players who will be facing the daily challenge of becoming better basketball players and develop their games to the next level. It will be my personal challenge and job to put the guys in the best possible positions to do so.

As we embark on a new journey, war plans are in process, but for now one thing is for certain. We will run and we will play with confidence! Go Rabbits!!! “

 

Velkommen til Lukas : )

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg