Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

07-10-2015

Kaninerne blev trætte.

Rabbits gik kolde i Næstved.

Den på forhånd på papiret svære udekamp mod Næstved viste, at kaninerne er bagud i turneringsstarten i forhold til bl.a. Team Fog. Det var tydeligt, at kaninerne ikke kunne følge med da kampen gik ind i den afgørende fase og der er meget at arbejde med for trænerteamet i de kommende uger.

Den første 3/4 del af kampen var dramatisk, der var meget tænding og masser af tempo over spillet. Selv om kaninerne har øget især i størrelsen under kurven, fik de store kaniner ikke sat sig i respekt overfor bl.a. Chris Gabriel der i starten af kampen gjorde helt som det passede ham.

I den modsatte ende af banen udeblev rebounds og insidespillet og med kun to mand over 10 points blev det umuligt for kaninerne.

 

Anthony Borden lagde de første to points i kurven for sit hold men brændte så to straffekast. Forinden havde Antonio Porta vist vejen ved at stjæle en bold på midten af banen og efterføglende lægge to points mere i kurven. Starten af kampen var lige bortset fra Chris Gabriel gjorde fuldstændig som det passede ham under kaninernes kurv. Han alene holdt Team Fog inde i kampen for alle deres points kom fra Gabriel, ihvertfald de første 10. Den matchup kunne de store kaniner, først Anthony Borden dernæste Liam Potter, ikke hamle op med. Perioden var lige efter kaninerne havde bragt sig foran med 7, 10-17 på tre trepoinsscoringer fra Claus Magaard, Axel Karason og fra dagens bedste Brandon Rozzell, for derefter holdt Rabbits scoringspause og fejlene regnede ned over kaninerne, hvorfor Team Fog 8 gange kunne komme på straffelinjen. Føringen blev udlignet og tilmed fik Næstved også de sidste to points i kurven. Kaninerne havde styr på Næstveds hurtige guards og på small forwards men Gabriel og Caleb Walker voldte kaninerne problemer.

 

Dominansen fra Chris Gabriel blev mindre i 2. periode. Liam Potter havde forsvarsmæssigt fået justeret og da Anthony Borden igen kom på banen startede han med at sætte to points mere ind på kontoen. Nu var presset på kaninerne fra Næstveds guards. Samtidig måtte Antonio Porta og Brandon Rozzell arbejde hårdt i begge ende af banen. Rozzell fik lagt flere flotte scoringer i kurven og Liam Potter havde en flot aktion med et and one spil og efterfølgende scoring på straffekastet. Kaninerne havde momentum selv om presset fra Næstved var konstant. Det kostede på kontoen for erstatningerne til Rozzell og Porta var i dag kun fra Rasmus Christensen da Mads Gertz var blevet hjemme i Svendborg med en mindre fodskade.

Rozzell scorede 10 points på 4 minutter og kaninerne kunne gå til pause foran med 3, 41-44.

 

I sidste kamp kom Rabbits helt flade ud til 3. peirode og det samme skulle vise sig at være tilfældet i dag. På 5 minutter ikke blot reducerede Næstved føringen men slog hårdt igen. Det var især Caleb Walker der kørte rundt med kaninerne i form af Damian Ocana og Claus Magaard der ikke kunne følge med i hverken tempo eller fysik. Næstved kom foran med 11, 61-50 i de første 5 minutter af 3.

11 points var også hvad Brandon Rozzell trak op af hatten men han alene kunne ikke vende kampen for kaninerne. Stillingen inden de sidste 10 minutter var +7 til Næstved, 65-58. Kaninerne så trætte ud, især på guard og forwardpladserne. De store folk fra Rabbits holdt sådan set ikke Gabriel nede for han var ikke meget på banen men nu lå presset også udefra guardpladserne.

 

Fra sidste periodes start fortsatte afstanden til Næstveds guards. Det var nok træthed hos især Antonio Porta der viste sig. Desuden havde Porta fået et hårdt slag på låret og et trælår begrænsede også den argentinske guards løbepensum. Ihvertfald fandt Alexander Bak der indtil nu havde ført en rent scoringsmæssig tilbagelænet indsats, hullerne. Porta holdt afstand til Bak og det straffede den dygtige skytte promte. Tre trepointsscoringer indenfor de første 4 minutter fra Bak og afstanden var nu 15 + til Næstved. Kampen var i teorien afgjort for hvad skulle kaninerne stille op.

det lykkedes aldrig at komme tilbage for Rabbits der blev udstillet for dårlig form og manglende organisering. Næstved kom foran med +21 inden gaspedalen blev sluppet. Rozzell med 7 points i perioden og ialt 37 !! men en mand alene vinder ingen kampen i baskeligaen. Rasmus Christensen sluttede opgøret af for Rabbits med en treer.

I kampen blev kaninerens manglende forberedelse til sæsonen udstillet. Samtidig får de tre store folk under kurven alt for lidt ud af spillet. Det er masser at arbejde med for trænerteamet i de kommende uger.

 

Rabbits spiller igen lørdag kl. 15 i kaninhulen, hvor modstanderen er oprykkerne fra Stevnsgade og med en tidligere kanin på holdet, nemlig Mads Bloch. Nøjagtig sådan en type spiller som kaninerne savnede i Næstved...

 

Dagens bedste kanin igen Brandon Rozzell med 37 points 5 rebounds og 3 assist. Antonio Porta scorede 10, havde 4 steals og 3 assists, 6 points til Antohony Borden, 5 til Damian Ocana og til Axel Karason og dagens højeste antal rebounds med 5 som fra Rozzell, 4 til Liam Potter, 3 hver til Rasmus Christensen og Claus Magaard samt to til Marinus Mouboe.

 

For Næstved scorede Chris Gabriel 19, 17 til Troy Franklin 16 hver til Alexander Bak og til Caleb Walker. 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg