Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

11-10-2018

Rabbits slår Værløse BBK

Værløse BBK bed fra sig i kaninhulen onsdag aften, der var godt besøgt, godt 1000 havde fundet vej til gratisbasket, og selv om et pro A hold med sejre i de to første opgør ude, mødte et pro B hold der havde tabt den første kamp mod Ulvene, så viste Værløse kompromiløs basket og gik uimponeret til opgaven.

Rabbits vandt to perioder, 1. og 3. hhv. 23-13 og 21-16. Værløse vandt 3. 23-26 og holdene spillede uafgjort i 4., 18-18. Dermed samlet sejr til Rabbits, 85-73, i en præmiereforestilling på hjemmebane  der ikke vil blive husket pga. godt spil fra hjemmeholdet. 

Det er dog positivt, at komme ud med sejr nr. 3, selv i en dårligt spillet kamp. Hjemmepublikummet vil dog nok kræve lidt mere koncentration og beslutsomhed i næste opgør.

Rabbits startede op som lyn og torden og det var helt tydeligt, at Jacob Enevold Jensen skulle have bolden i feltet. Han spillede en fremragende 1. periode og scorede de første 7 points til kaninerne tæt på kurven. Hos Værløse var dagens spiller så afgjort Richard Granberry der nærmest gjorde hvad der passede ham og når det passede ham. Værløse fik hurtigt lukket hullet efter 1. periode med 10 points i træk. Granberry havde såmænd 25 points ved halvtid. 

Rabbits var faldet ned i et hul rent forsvarsmæssigt og de meget lovende takter fra 1. periode var væk. Der var rigtig mange boldtab og dårlige beslutninger fra hjemmeholdet og Værløse fortsatte og lod være med at gøre det mere svært end nødvendigt. 

Pausestilling 46-39. Hos kaninerne var det værd at bemærke Jerimiah Ingram der i glimt viste hvilken fantastisk spiller han er. Ham skal Rabbits nok gøre noget særligt for at få lov at beholde.

Udeholdet og stadig anført af Granberry fortsatte efter pausen og 4 points var det tætteste de kom på udligning. Nu bragte cheftræner Varga igen Peter Møller på banen og det var en klog beslutning. Den tidligere Værløsespiller viste, at han er blandt de absolut bedste danske spillere i ligaen. 

Møller var en enmandshær i 2. halvleg og når det kneb afgjorde han angrebene enten fra trepointsland eller med et flot angreb på kurven. På 20 minutter scorede Møller 17 points og var medvirkende faktor til, at Rabbits kunne trække sig ud som vinder af opgøret.

Nicolai Hvidbjerg fik også værdifulde minutter i 4. periode og gjorde det ligeledes fornuftigt.

Dagens spiller Richard Granberry blev topscorer med i alt 33 points på 33 minutter. Hos hjemmeholdet scorede Peter Møller 17, Zach Charles 15, Jakob Enevold Jensen 14 og Jerimiah Ingram 13.

Værløse spiller igen den 14. oktober hjemme mod Bakken Bears og kaninerne igen ude den 21. oktober mod Værløse igen.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg