Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

25-10-2018

Hjemmesejr over Stevnsgade Supermen

Stevnsgade Copenhagen mødte op i Svendborg uden sejr i de første 4 kampe og for kaninerne var det lige omvendt.

Rabbits havde kun brug for en periode for at afgøre kampen og det var 1., hvor kaninerne kom godt ud af starthullerne og vandt 24-4. Resten af kampen blev tabt 57-58 og dermed endnu en sejr til kaninerne der nu er 5-0. Det er mange sæsoner siden der er sket for holdet fra Sydfyn. Periodecifrene i de øvrige tre perioder: 17-22, 25-15 og 15-21. Kampens resultat dermed 81-62.

Svendborg havde afbud til kampstart fra Brandon Norfleet der nu var næste spiller i rækken af sygemeldte med influenza. Nicolaj Hvidberg Andersen er rejst hjem pga. personlige overvejelser og Claus Magaard var heller ikke til rådighed. Dermed 9 spillere til rådighed ligesom i sidste kamp ude mod Værløse. Kaninerne gik frisk til stålet fra kampstart og spillede hurtigt og meget koncentreret i begge ender af banen. En hurtig føring på 16-4, 9 points fra Mikkel Plannthin og suverænt spil af hele holdet der virkelig viste flot holdspil.

Perioden igennem holdt hjemmeholdet Stevnsgade fra kurven og sejren blev egentlig sikret allerede efter de første 10 minutter der sluttede 24-4.

Hjemmeholdets energiniveau faldt drastisk og det sammen gjorde evnen eller viljen til at spille forsvar for resten af kampen blev tabt. Stevnsgade gik til stålet og spillede både med muskler og med kløgt og vandt suverænt 2. periode. Halvlegsstilling 41-26.

Fra 2. halvlegs start kom Rabbits igen i gear og hurtigt var kaninerne foran med 26. To trepointsscoringer af Mathias Kelly i træk og stillingen 60-34. Så måtte den kamp da være overstået. Hjemmepublikummet husker måske tilbage til to meget pinlige forestillinger af Rabbits netop mod Stevnsgade i sidste sæson så allerede midtvejs i 3. så denne kamp ud til at være overstået. Rabbits til pause inden de sidste 10 minutter foran 66-41.

Hjemmeholdet var af den opfattelse at kampen var slut inden den reelt var. Ingen points til kaninerne udover den treer Sebastian Åris satte efter 4 minutter men de var så de eneste points Svendborg scorede på 8 minutter. Endnu en sovepude i forsvaret for Stevnsgade fortsatte hvor det så mest håbløst ud. Først et run på 0-10, dernæst et på 0-9, stillingen 69-60 med tre minutter igen. Åris og Mikkel Plannthin var de eneste der scorede for hjemmeholdet i sidste periode. 10 til Sebastian og 5 til Plannthin. Kampen sluttede med den forventede vinder men Stevnsgade skal roses for aldrig at give op.

Der venter nu hjemmeholdet en pause på 10 dage inden EBBA byder indenfor og for Stevnsgade står næste opgave i form af Bakken Bears på søndag i Århus.

Mest scorende for Rabbits blev Sebastian Åris med 20, Mikkel Plannthin 19 og Jacob Enevold 14. For Stevnsgade scorede Stefan Jeuric 15, Boris Vukicevic 13 og Igor Bakic 10.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg