Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

09-10-2015

Oprykkerne fra Nørrebro gæster kaninhulen.

Stevnsgade Supermen som klubben kalder sig, gæster Svendborg Idrætscenter lørdag eftermiddag hvor der er kampstart kl. 15.00. Det er et spændende mandskab der meget gerne vil blive en fast bestandel af Basketligaen og delmålet for Supermen er at blive i ligaen år et.

Samtidig er det et gensyn med den tidligere kanin Mads Bloch der jo som det huskes af nogen, spillede i kaninhulen i sæsonen 2013-14 og blev bedste rebounder for Rabbits.

 

Derudover råder Stevnsgade over spillere som David Balaton, Mikael Vincents Nielsen, Nicolas Christensen, legenden Martin Hermansen, spanioleren Jonel Visaq og US spilleren Alonzo Brooks samt Rasmus Nørgaard og dermed et godt sammensat mandskab som nok skal skrabe points sammen i ligaen. Det er altid en stor prøve, at rykke fra 1. division til ligaen og det er 10 år siden Stevnsgade var her sidst.

Kaninerne er dog forholdsvis godt kendte med Stevnsgade for i de sidste sæsoner har en pokalkamp næsten altid sneget sig ind i Nørrebrohallen.

Udover spillerne skal også cheftræner Mickey Dennis nævnes. Legenden der har lagt støvlerne på hylden og nu svinger taktstokken over sit mandskab fra sidelinjen.

Første kamp for Stevnsgade var et sandt wake up call for modstanderen var ingen ringere end Bakken Bears. En kamp hvor Supermens ikke fik et ben til jorden og blev blæst baglæns ud af Århus.

Kamp 2, der blev afviklet torsdag aften !!, var modstanderen Sisu. En modstander hvorfra mange af spillerne fra Stevnsgade har trådt deres basketsko. Her trak Stevnsgade sig ud af kampen, efter et meget tæt opgør, vandt med 12 points men kampen først afgjort i crunch time.

 

Kaninerne skal rejse sig efter en svær udekamp i Næstved, hvor Rabbits kun formåede, at følge med i 3/4-del af opgøret. Det var tydeligt i det opgør, at Rabbits endnu har noget at opnå i træningslokalet og at enkelte spillere stadig lige skal justere lidt i forhold til vores to guardpladser. Der er nok at arbejde på for trænerteamet og lad os håbe, at det hårde arbejde bærer frugt.

Velkommen til topbasket i Svendborg Idrætscenter 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg