Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

10-11-2018

Bakken Bears slår Rabbits overbevisende

Det må konstateres, at såfremt et dansk hold i denne sæson skal yde Bakken Bears modstand, ja så skal samtlige spillere yde deres absolut bedste.

Det var ikke tilfældet i Claus Magaards afskedskamp, samtidig eneste danske spiller med 400 kampe på det samme danske mandskab. En fantastisk præstation gennem 15 år i Svendborg.

Gæsterne fra Bakken Bears viste stort overskud og påskønnelse og havde sågar også gave med til den afgående legende. Tak til Bakken Bears.

På banen viste bjørnene til gengæld ingen nåde. Suverænt godt spil af samtlige og et såvel fysisk som atletisk overtag og inden for 4 minutter var Bakken foran 2-10. Bjørnene så sig derefter aldrig tilbage, 18-26 efter 1. periode, 29-54 efter 2., 44-79 efter 3. og en stensikker sejr 70-100 efter 4.

Svendborg Rabbits kunne intet stille op i 1. halvleg og da stillingen 5 minutter inden i 2. periode viste 24-45 var der ingen af de ca. 1000 fremmødte der troede på, at kaninerne kunne komme tilbage i den kamp. 2. periode blev vundet med 11-28 af bjørnebanden og for hjemmeholdet var det som så ofte før Jerimah Ingram der var klart bedste mand med 14 points. Han var også indpiskeren for hele holdet men flere af profilerne slog ikke til i dagens kamp for hjemmeholdet. Det er en tvingende nødvendighed, hvis man skal spille lige op med Bakken Bears.

Bakken Bears fortsatte ufortrødent gennem 3. periode og knuste al modstand. Den tidligere helt store profil hos Svendborg Rabbits, Adama Darboe ville lige give Claus Magaard en sidste hilsen og satte stensikkert 7 points i perioden. Bakken Bears førte såmænd med 35 inden sidste periode og selv om det var ligaens to ubesejrede mandskaber der mødtes så var al spænding for længst forsvundet ud i den kolde novemberluft. Den største dramatik fandt sted da en tilskuer pludselig løb ind over banen og råbte på lægehjælp. En dreng havde fået et ildebefindende og der var et øjeblik lidt oprør på pladserne omkring. Hurtig hjælp kom dog til og den unge dreng er okay igen nu.

Kampen fortsatte og til hjemmeholdets ros skal det siges, at holdet aldrig gav op. Det blev til en sejr i sidste periode, 26-21 og -30 som slutresultat. Det svarer faktisk meget godt til det bjørnebanden i øjeblikket viser i deres europæiske kampe så måske kunne kaninerne alligevel være tilfredse. I hvert fald bliver holdet styrket når dels Brandon Norfleet og nytilkomne Enuoma Ebinum kaldet E, støder til.

Svendborg Rabbits har udekamp i Randers Cimbria på onsdag og hjemmekamp onsdagen efter mod Team FOG Næstved.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg