Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

22-11-2018

Flot sejr hjemme i HK Midt Arena over Team Fog Næstved

Det bedste hold vandt dagens topkamp mellem Svendborg Rabbits og Team Fog Næstved, men det var især Mikkel Plannthin og P. J Thomson der var fremtrædende for hver deres mandskaber. Mikkel Plannthin med 7/8 på treeren i 1. halvleg og P.J med 5/7 på hele kampen og topscorer samlet med 28 points.

Rabbits vandt fortjent kampen 84-75, efter perioderne 21-17, 28-19, 18-20 og 17-19.

Hjemmeholdet kom ud med enorm energi og gejst og det var så voldsomt man næsten kunne mærke det helt ude på de bagerste rækker af de knap 900 fremmødte i HK Midt Arena. Hjemmeholdet kom også bedst fra land med 8-0 og det blev også 10-4 og 13-9. Plannthin med tre treerer på lige så mange forsøg på 5 minutter. Team Fog spillede ikke kun godt men også med musklerne og egentlig utroligt, at der kun blev fløjtet 3 fejl i 1. periode, 1 til hjemmeholdet og 2 til Næstved for der blev brugt godt med kræfter især under kurvene.

Kaninerne fortsatte med det gode spil i 2. periode. Holdet viste formidabelt spil selv når Næstved lagde allermest pres og især i forsvaret stod kaninerne godt og solidt. Enouma Ebinum, blot kaldet E, fik debut på sin hjemmebane og i Danmark og viste, at han forstærker hjemmeholdet ganske godt med godt forsvarsspil men også gode bevægelser i angrebet. Mikkel Plannthin fortsatte sin træfsikkerhed og efter 6  minutter af 2. periode var han såmænd på 7/7 fra trepointsland. 

Hjemmeholdet fik hele HK Midt Arena til at koge, 43-29. Team Fog havde fundet ud af, at det i aften kunne betale sig at holde øje med hjemmeholdets anfører for han blev bare ved og ved ligesom det flotte angrebsspil også smittede af i forsvaret. Pausestilling 49-36 og den bedste halvleg af kaninerne  i de sidste to sæsoner.

Det værste man kan gøre i Basketligaen er at afskrive Team Fog for er der et hold der kan score rigtig mange points meget hurtigt er det Næstved. Det skyldes ikke mindst profilerne P. J, David Onuorah og Filip Rajovic men også den tidligere kanin Alexander Bak spillede en god kamp. Landsholdsspiller Philip Hertz var rent scoringsmæssigt lidt under niveau i dag. 

Næstved fik hurtigt sat 5 points men kaninerne svarede igen med 8-0, og kampens største føring 57-41. Svendborgs to US spillere Zach Charles og Jerimiah Ingram havde  været helt anonyme rent scoringsmæssigt i 1. halvleg men trådte op i kampens 3. periode, hvor de to delte scoringer.

Stillingen inden sidste periode 67-56 men ingen i hallen sad stille på sæderne for absolut intet var afgjort.

Kaninerne kom og var aldrig bagud i dagens kamp. Høj høj moral og en fight ud over noget der ikke er set i kaninhulen i meget lang tid fik de mange fremmødte op af stolesæderne. Team Fog spillede nu endnu mere med musklerne og det var et efterhånden træt hjemmehold der havde holdt højt tempo og pres gennem hele kampen der nu måtte geare lidt ned. Klogt med +16 at køre lidt ned i tempo, hvilket naturligvis betød, at Næstved kom tættere på. Det kom også dumme beslutninger fra Rabbits nu hvor trætheden begyndte at melde sig men sejren var aldrig i fare og den blev kørt sikkert hjem selv om Team Fog havde muligheden men de mange straffekast blev ikke omsat i de sidste to minutter. 7 brændte i sidste perioder af 13 mulige. Måske havde trætheden også indfundet sig i sydsjællænderne der ikke havde roteret så meget som hjemmeholdet.

Rabbits fortjent ud af kampen med hvad man godt kan kalde en sikker sejr.

Måske kostede det hos Team Fog at spille aggresivt. Det gik i hvert fald ud over Chris Gabriel der måtte forlade banen med noget der lignede en skade midt i 3. periode. I Team Fog’s næste kamp er topscorer Jordan Mathews igen til rådighed og kampen er den 5. december ude mod Bakken Bears, efter landsholdspausen.

Det sejrende hjemmehold spiller igen den 6. december, hvor modstanderen er Horsens IC i Forum Horsens

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg