Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

18-12-2018

Rabbits vinder over Wolfpack

2018’s sidste kamp for begge mandskaber blev en spændende kamp. Rabbits havde i den grad brug for lidt selvtillid ovenpå to meget dårlige kampe mod Horsens IC. Wolfpack fordi de kom til Sydfyn med to nederlag i træk.

Kaninerne var uden Jeremiah Ingram der sad ude med en forstrækning i låret samt stadig uden Brandon Norfleet der kun har spillet 4 kampe for kaninerne. Wolfpack uden den tidligere kanin Mathias Seilund der har hjernerystelse og efterveerne heraf.

Dermed var der lagt op til en helt lige kamp og det blev den også. Rabbits kunne til slut og pga. en stærk sidste periode trække sig ud som vinder, 90-76, men overbevisende var det så afgjort ikke. Periodecifrene 29-23, 17-19, 14-16 og 30-18.

Kampens topscorer og bedste spiller Deionte Simmons fra Wolfpack der på 23 minutter scorede 26 points.

Hjemmeholdet startede bedst og kom hurtigt foran 7-2 men gik så i stå og Wolfpack kom ind i kampen, 13-12 efter 6 minutter. Rabbits glemte helt at spille forsvar og forfaldt til at nyde scoringerne, hvor holdet faktisk skulle have løbet hjem. Wolfpack var gode til at se at de kunne vade lige ned gennem kaninernes forsvar og det gjorde de næsten efter behag. Kaptajn Plannthin med tre treere i træk og Mathias Kelly med to og så var Rabbits pludselig oppe med 7, 27-20. Wolfpack fik standset lidt af blødningen inden 1. pause.

Sebastian Åris med 6 points i træk på 1 1/2 minut bragte Rabbits foran med 11 men så gik hjemmeholdet igen helt i stå. Det opfattede Wolfpack’s US spiller Simmons hurtigt og han scorede 10 points næsten i træk. Forsvaret hos kaninerne var hullet som en si og fejlproblemer hos Jacob Enevold og dermed bænket, gav plads under kurven. Stillingen ved pausen +7 til Rabbits men i perioder meget dårligt spil hos hjemmeholdet. 

Det var dårligt forsvar og mange turnovers samt ikke gennemtænkte beslutninger. Wolfpack spillede med det de havde og det betød hurtige afleveringer og hele tiden fik den frie mand bolden. Godt tænkt af trænerteamet.

Således var intet afgjort til 2. halvlegs start. En 3. periode der blev vundet af Wolfpack fordi Rabbits stadig var mere end gavmilde i forsvaret. Samtidig fungerede angrebet slet ikke og det kom til alt for mange enkeltmandspræstationer, driblinger og karambolage med skudklokken. Sebastian Åris scorede 10 points i perioden men det var også det eneste lyspunkt og det var således kun 2 points der skilte holdene inden de sidste 10 minutter. 

Den første sejr til et PRO B hold over et PRO A hold var således skræmmende tæt på og det var ikke sundhedstegn til et i forvejen såret kaninmandskab.

Hvad end Lukas Varga have sagt til sine spillere i pausen mellem 3. og 4. skal være usagt men det virkede. Selv om Wolfpack kom på uafgjort med periodens første scoring så slog hjemmeholdet igen med 10 ubesvarede points, en treer fra Jacob Enevold og endnu en fra Åris og så kom Peter Møller i gang. Han scorede 10 points i perioden og spillede solidt ligesom han var god til at finde sine holdkammerater med gode assists. Mikkel Plannthin sluttede også kampen flot af med 10 points i sidste periode.

Lidt oprejsning for hjemmeholdet der nu går på en tre ugers pause, tid til at rejse holdet igen.

Næste kamp den 3. januar er hjemme mod Danmarks bedste mandskab, Bakken Bears. Wolfpack spiller den 2. januar 2019 mod Værløse BBK.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg