Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

21-01-2019

Rabbits er i Pokalfinalen!!

Fra Fullcourt.dk

 

Der var lagt op til alle gode gange tre for Svendborg, mens Næstved skulle prøve at revanchere to nederlag fra ligaen. Hjemmeholdets Jordan Mathews var igen klar efter en mindre skade, mens gæsterne måtte undvære Peter Møller, Sebastian Åris og Jacob Enevold, der alle var ude med skader.

 

Næstved var af blandt andet bookmakerne gjort til klare favoritter, men den påstand var Svendborg lodret uenige i. Gæsterne kunne rejse hjem med en sejr på 85-78 og en plads i pokalfinalen.

 

Det blev ret tidligt tydeligt, at Svendborg var klar til at kæmpe. De fik hurtigt opbygget et forspring, og var generelt skarpe. Næstved kom igennem til nogle gode angreb, men afslutningerne manglede i den grad kvalitet. Efter første periode var gæsterne foran med 22-14.

 

Det blev ikke bedre for hjemmeholdet i anden periode. Holdet kunne slet ikke ramme fra treeren, der ellers plejer at være et godt våben. Således var man 2/12 kort pausen, mens udeholdet var 6/8. Mikkel Planthinn og Jeremiah Ingram var flyvende, og undervejs troede man det ikke muligt, at gæsterne kunne brænde. Føringen ved pausen var på hele 23 point.

 

Der skulle et mirakelcomeback til for at få hjemmeholdet med i kampen igen. Et lignende comeback prøvede gæsterne selv, da de i 2014 overvandt at være bagud med 23 point ved pausen i pokalfinalen mod Bakken Bears.

Mikkel Planthinn lagde ud med en treer, men et 8-0 run gav hjemmeholdet tro på, at de kunne gøre det. Det vilde comeback var dog ikke en del af Svendborgs planer, der inden sidste periode var foran med 26 point. Dermed lignede det en stensikker finaleplads.

 

Næstved var nu ikke færdige. Et 11-2 run gav en lovende start, men der var stadig lang vej op. Gæsterne havde pludselig svært ved at score, mens Næstved lagde det meste i. Blot ni point blev det til i de første ni minutter, og da værterne havde lavet 31, så var der kun fire point mellem de to hold med 20 sekunder igen og bolden til Svendborg.

 

Her troede Næstved, at de havde erobret chancen for næsten at udligne, da det bestemt lignede, at Svendborg ikke fik smidt bolden på banen inden de påkrævede fem sekunder. Dommernes fløjter forblev tavse, og i stedet gik sekunderne, inden der blev fejlet. Svendborg scorede på straffe, og kunne sikre sig sejren efter en hæsblæsende afslutning.

 

Topscorer blev Jeremiah Ingram med 26 point, mens PJ Thompson med 21 point var mest scorende for Næstved. På grund af skader, benyttede Svendborg en smal rotation, hvilket betød, at kun fem spillere scorede pointene i kampen.

Ingram var to rebounds fra en double-double, mens Thompson var to assist fra det samme.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg