Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

14-02-2019

Vigtigt sejr over EBAA inden landsholds pausen.

I løbet af sæsonen har det indtil nu været således, at alle PRO A hold har vundet over PRO B holdene.

Det var meget tæt på at blive ændret i onsdagens kamp i Svendborg, hvor kaninerne mødte EBAA. Godt nok trak Rabbits sig ud af kampen med en sejr på 10, 99-89, men det var tæt til det sidste minut. Rabbits vandt efter perioderne 34-26, 22-19, 28-25 og 15-19.

Der var fuld tryk på kedlerne straks fra start og ligeså på scoringerne der viste, at det så afgjort ikke var en forsvarskamp sådan en onsdag aften i vinterferien. EBAA kom bedst fra land med en sjælden startformation med både Sylvester Berg og David Kristensen, de to som også har spillet gode minutter hos Bakken Bears.

En superløsning med dobbeltlicens der gør de unge spillere endnu bedre. Og EBAA spillede godt i dagens kamp der var lige, indtil kaninerne gik på et 17-4 run midt i perioden og 22-12 efter halvtid i 1. EBAA lod sig ikke slå ud og Svendborgs forsvar var i dag usædvanligt gavmildt, hvilket betød at EBAA kom godt igen og kunne slutte 1. periode af med kun at være bagud med 8, selvom føringen til hjemmeholdet i løbet af perioden var oppe på 14.

Rabbits lagde et enormt tryk straks fra 2. periodes start. Det blev til endnu et run, 17-8 og det betød 51-34 efter halvdelen af perioden. Så holdt hjemmeholdet op med at dække forsvar og det kan være farligt med så godt et hold som EBAA. Århusianerne sluttede bedst og ved halvtid var stillingen 66-45.

Hos hjemmeholdet var det især Peter Møller og Derrick Wilson der bidrog rent pointmæssigt. Hos EBAA var det så afgjort Sylvester Berg og David Kristensen der viste flot spil.

Første periode efter pausen blev en tæt en af slagsen. Svendborg spillede bedst i starten og EBAA sluttede igen perioden bedst. Mikkel Plannthin der ikke kom på tavlen i 1. halvleg ramte på et par trepointsskud og det samme gjorde Derrick Wilson. Rabbits kom til kampens største føring, 82-59, og gik så igen i stå. EBAA spillede igen godt og solidt og 2-12 i de sidste 4 minutter og stillingen inden sidste periode 84-70. Intet var afgjort og momentum lå hos holdet fra smilets by.

Selv om EBAA tillod sig at brænde ikke mindre end 4 straffekast indenfor de første minutter af sidste periode kom holdet igen og da Sylvester Berg satte sin sidste treer i kampen til 87-80 var der flere af de fremmødte der sad noget uroligt på stolene i HK Midt. Wilson og Plannthin fik bragt lidt ro med 92-87 og Mikkel Plannthin var sikkerheden selv på sine 4 straffekast der blev begået for at standse tiden. Svendborg red stormen af og da Zach Charles sluttede kampen af var det +10 til kaninerne.

Endnu en sejr til et PRO A mandskab. Gad vide om stimen bliver brudt inden sæsonen slutter?

For EBAA var de to bedste i dag Sylvester Berg der spillede en flot kamp med 20 points, 5 assists og 3 steals. David Kristensen havde 15 og 11 rebounds, 12 points til Frederic Filsoof og 11 til Keane Thomann.

For Rabbits var dagens bedste Derrick Wilson med 21 og 5 assists, Peter Møller havde 17, Mikkel Plannthin 14 og 13 til Zach Charles der også havde 9 rebounds. Hos Rabbits forlod Ingram banen med 5 fejl ligesom Sylvester Berg gjorde det hos EBAA.

Der er nu landskampspause til for Rabbits’ vedkomne til den 28/2, hvor rækkens tophold Bakken Bears venter i Århus.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg