Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

12-03-2019

Rabbits i klar fremgang trods nederlag mod Horsens

Det der ligner en 4. plads i grundspillet kan blive vekslet med en 5., hvis Randers Cimbria slår Horsens IC i rundens sidste kamp.

Et ligger fast det bliver Randers der bliver kaninernes modstander i kvartfinalen og her venter der flere spændende kampe efter Rabbits lignede et hold med lidt mere selvtillid i mandagens opgør mod HIC, sæsonens skrækmodstander. 

Det blev til 35 gode minutter fra hjemmeholdet der løb tør for gode beslutninger i de sidste 5 og HIC kunne ganske fortjent trække sig ud som sejrherre for 5. gang i sæsonen mod de slukørede kaniner.

Kampens resultat 75-86, efter perioderne 21-14, 22-33, 20-15 og 14-26.

Rabbit’s guard Derrick Wilson sad endnu engang ude med en fiberskade men de resterende kaniner kæmpede godt og spillede klart bedst fra kampstart. Hurtigt kom kaninerne foran 12-4 og det var en godt kæmpende Sebastian Åris der smækkende en treer i kurven efter halvtid i 1. Kaninerne viste mere selvtillid og det kunne især ses fra straffelinjen hvor ingen af de første syv blev misset.

Hvornår mon HIC fik deres normale flydende angrebsspil til at knuse kaninerne spekulerede de fremmødte godt 1000 nok på. Mange sponsorer var mødt frem i dagens anledning, tidligt til storspisning og Tour De Rabbits, hvor 7 ryttere cyklede knap en kvart million ind. Penge der er nødvendige når man skal bide skeer med de store i dansk basket.

HIC er et af de store hold og de viste klassen i sidste halvdel af 1. halvleg med 18 points på kun 4 minutter.

Unødvendige turn-overs fra kaninerne blev promte straffet især af Brandon Tabb der har et fantastisk antrit og springkraft. Det var også Tabb der lige smækkede et meget flot planlagt trepointsskud af da klokken løb til pause. Rent og flot i kurven og ellers godt spillende Rabbits måtte se sig bagud med 4 ved pausen. Det var hjemmeholdets egen skyld for alt for mange mistede bolde og brændte straffekast gjorde forskellen.

Efter pausen kom Rabbits også godt ud og foran og da en godt spillende Peter Møller satte en treer til føring på 4 var der knald på lægterne. Lige efter måtte Zach Charles forlade banen med en smertende skulder men begge mandskaber delte ud af det fysiske spil. Vedran Borovcanin fik en på øjet og faldt til jorden, men da Borovcanin mente sig uretfærdig behandlet fik han en teknisk fejl for brok. Stefan Savic fra HIC løb ind i en usportslig fejl og nåede også en mere i sidste periode og måtte forlade hallen. Forinden bølgede kampen frem og tilbage med flere flotte spil fra begge mandskaber. Det var dog tydeligt at HIC havde overskudet for selv om Savic forlod kampen tog Brandon Tabb over og scorede efter helt lige ved 66-66, 7 points i træk til føring 70-78. kampen syntes afgjort.

Cheick Sane og Enouma Ebinium skulle også lige krydse klinger og det kostede hver en teknisk fejl efter mindre håndgemæng under kaninernes kurv.

Samtidig fik Åris sin 5. og samme vej måtte Brandon Tabb gå. Det havde dog ingen betydning for afgørelsen, hvor HIC var mest koldblodige og også sluttede bedst.

Grundspillet er slut for hjemmeholdet og det blev næsten til en deling 13 W og 11 L. Det kan Rabbits ikke være helt tilfredse med.

HIC slutter grundspilsserien af ude mod Randers på torsdag.

Bedste scorer for hjemmeholdet i dag var Jeremiah Ingram med 14, Zach Charles 13, 11 til Åris og 10 til Jacob Enevold

Hos HIC var klart bedste Brandon Tabb med 22, Stefan Savic 18 og 14 til Callison.

Det skal bemærkes at Rabbits i dag nåede bunden ved kun at hente sølle 2 angrebsrebounds. 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg