Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

24-03-2019

Sejr over Randers i 1 kvartfinale !

Tre meget spændende perioder, masser af dramatik og enorm tænding var nogle af superlativerne i dagens 1. kvartfinale mellem Svendborg Rabbits og Randers Cimbria.

Efter tre meget lige perioder løb hjemmeholdet af med en sikker sejr på 16 points der stort set alle blev samlet ind i sidste periode efter 17-19 i 1., 21-16 i 2., og 15-13 i 3., sluttede sidste 28-17 og Rabbits en klar vinder samlet med 81-65.

Der er intet afgjort i serien og begge mandskaber mødes igen på mandag i Randers.

Randers virkede klart mest tændt fra kampstart og især var Dee Franklin gennem hele kampen bedste spiller for kronjyderne ligesom han var i 1. periode. Randers hurtigt foran med 4. Rabbits kom igen og savnet af dagens bedste spiller Derrick Wilson havde været stort for kaninerne i de kampe Wilson havde siddet ude. Han bragte med sin sublime teknik og overblik styring over kaninernes angrebsspil samtidig med han spillede en meget flot kamp, især i sidste og afgørende periode. Rabbits kom bedre med i perioden og føringen skiftede indtil Randers havde sin topscorer indstillet rigtigt og Kronjyderne kunne trække sig ud til 1. pause foran med 2. Forinden var Devon Thomas rendt ind i kampens 1. tekniske fejl.

9-0 var starten på 2. periode og det var inside fra E og Ingram samt en treer fra Mathias Kelly efter en flot angrebsrebound fra samme. Svendborg var nu foran 26-21. Randers var ligesom Svendborg noget frustreret over dommerne og det hjalp ikke da hjemmeholdets bænk fik kampens 2. tekniske fejl for at en mere end coachen stod op…Randers kom bedst over den periode midt i 2. og Charlie Burgess scorede sine eneste points netop her. Det blev til 4 efterfulgt af en treer fra den tidligere kanin Marinus Mouboe og Randers var igen foran men kun med et. Svendborg havde i perioden held med at pumpe bolden ind til Jacob Enevold der ikke brændte meget i dag. Stillingen inden kampens største pause 38-35.

Intet var afgjort og intensiteten kunne let fornemmes blandt de godt 1100 fremmødte i kaninhulen.

På 7 minutter i 3. periode lykkedes det kun for Randers at score 2 points og det kostede. Hjemmeholdet scorede i samme periode 13 og var foran 51-37 inden Dee Franklin tog sagen i egen hånd med tre trepointsskud i træk og afsluttende med en to’er. Flot af dagens bedste fra Kronjylland. Randers var inden sidste periode igen helt tæt på, 53-48. Alt var helt åbent. Igen viste Rabbits i perioden, at Jacob Enevold og E var nøglen til at lukke op for Randers med insidespil. Skuddene fra distancen var i dag ikke Svendborgs stærke side og derfor var det en rigtig beslutning fra cheftræneren at pumpe bolden ind under kurven.

Sidste periode skulle afgøre kampen og Svendborgs bedste spiller startede godt med en treer. Indtil nu var det kun Mathias Kelly og Peter Møller der havde ramt fra den distance. En måske afgørende kendelse der igen frustrerede begge mandskaber men især hjemmeholdet var da Ingram fik sin 3. 4. og 5. fejl også sågar sin 6., der således tilfaldt bænken indenfor 1 minut. Det var frustrationer over eget spil og ikke brok mod dommerne men det var nu lige meget for der var fløjtet og den afgørelse stod ved magt. 2. tekniske fejl til hjemmeholdets bænk i kampen.

Randers kravlede stille og roligt tættere på men der hvor normalt især borgmesteren tager over og ligeså Charlie Burgess kom der ingen points fra de to der spiller mange tunge minutter. Ligeledes har Casper Stage der også i dag spillede mange minutter, før lagt flere points i kurven.

Kaninerne fandt tilbage til holdspillet og især viste Derrick Wilson stor styrke efter Ingram havde forladt banen. 13 points fra Wilson i perioden og da Mikkel Plannthin endelig ramte på en treer 2 minutter før tid var kampen afgjort ved stillingen 71-63. Svendborg kom bedst ud af 1. kvartfinale. Det er dog tvivlsomt om kaninerne kan holde borgmesteren på sølle et points og Charlie Burgess på 4 samt Casper Stage på 0 i næste opgør på mandag i Randers. Det bliver endnu en spændende kamp.

Bedste kanin i dag var helt afgjort Derrick Wilson der scorede 21 og hentede 8 rebounds samt havde 8 assists. Jacob Enevold scorede 14 points på 10 minutter, 12 hver til Mikkel Plannthin og Peter Møller 10 til Ingram samt 9 rebounds. Kaninerne vandt for en gangs skyld reboundspillet og kunne holde sig på 12 TO.

Hos Randers var dagens helt overskyggende spiller Dee Frankling der sluttede på 27, Brantley Bynom scorede 16.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg