Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

15-04-2019

Enevold forlænger med Rabbits

GODE NYHEDER TIL FANS OG SAMARBEJDSPARTNERE!

 

Rabbits har indgået en ny 2 årig aftale med Jacob Enevold Jensen. Det har været en prioritet for Rabbits og coach Lukas Varga at få sin 215 cm store mand under kurven tilbage til den kommende sæson.

 

Jacob kom for to sæsoner siden til Svendborg efter endt ophold i USA hvor han spillede for Drake University. Han har de seneste par sæsoner udviklet sig til at blive en rigtigt vigtig spiller for holdet i begge ender af banen.

 

Der findes få danske spillere med Jacobs størrelse og kvaliteter og derfor har det været en prioritet af forlænge samarbejdet for begge parter så Jacob kan fortsætte sin positive udvikling under coach Varga.

 

Jacob udtaler selv i forbindelse med kontrakt forlængelsen:

”Jeg er rigtigt glad for at skrive under med Svendborg Rabbits igen. Det er et super sted at spille på grund af alle de mennesker der er omkring holdet, og alle vores fans og sponsorer der bakker op om holdet i medgang og modgang. Der skal lyde en stor tak til alle de frivillige, I er en stor del af at det hele kan køre rundt. Jeg ser frem til at tørne ud for kaninerne igen til næste sæson”

 

Vi glæder os til fortsat at se Jacob tørne ud i Rabbits trøjen i den kommende sæson i HK Midt Arena

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg