Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

26-09-2019

Fortjent sejr til Randers Cimbria i kamp 1

Ovenpå en tumult uge for kaninerne, hvor to US spillere var sendt hjem var det en udfordring at spille for en helt fyldt HK Midt Arena onsdag aften i Svendborg, hvor Svendborg kommune havde købt kampen og dermed gratis adgang.

Kaninernes nye spillere var endnu ikke klar til kamp og således var Randers Cimbria’s lange mand Jonathan Jeanne på 218 cm heller ikke klar da han manglede sit LOC.

Begge mandskaber ville vise noget for de mange fremmødte og 1. periode var med skiftende stillinger efter Randers var mest træfsikre i de første 5 minutter. Hjemmeholdet kom i gang i den sidste halvdel af perioden og især viste Jacob Enevold høj klasse med 9 points og mange rebounds.

Svendborg vinder 1. periode med 20-17.

2. periode var også meget jævnbyrdig og der blev vist flere fine dunks og afleveringer og især var kaninernes nye mand Sidney Umude en nydelse. Han kan virkelig komme op i andre luftlag og det meget let.

Oscar Jørgensen kom på banen for første gang og viste fornuftigt guardspil og scorede ligeledes sine først points i den hvide hjemmebaneuniform. Kaninerne kom ret hurtigt foran med 8, 30-22, inden Randers fik stabiliseret spillet og Svendborgs onde ånd fra sidste sæson Brantley Bynum viste sig igen som den store skarpretter. Han gjorde igen ondt på kaninerne.

Rasmus Bach fra gæsterne løb ind i sæsonens 1. tekniske fejl og det skulle vise sig ikke at blive den sidste i kampen.

Pausestilling 38-37 til Rabbits og 2. periode ender således 18-20 i Randers’ favør.

Efter pausen startede hjemmeholdet bedt op. Hurtigt kom kaninerne foran 50-45, godt anført af især Peter Møller. Så gik kaninerne helt i stå efter 5 minutter. Randers tog fat i forsvaret og hjemmeholdet havde rigtig mange dumme turnovers, 16 i alt i kampen er lige i overkanten.

Randers gik på et 2-20 run og så var kampen afgjort før tid. Det så ikke ud til at kaninerne havde overskud til at komme igen. Rotation af 8 er nok lige i underkanten.

Det bliver meget bedre når de sidste to US spillere støder til holdet. Brantley Bynum fortsatte sit meget flot anlagte spil og scorede hele 16 points i perioden. Han var så afgjort kampens spiller.

En batalje på sidelinjen mellem Chris Nielsen og Svendborgs headcoach Lukas Varga gav hver en teknisk og der var spænding i luften og høj intensitet.

Randers i overskud inden de sidste 10 minutter og oppe med 8, 57-65, helt fortjent da kronjyderne spillede bedst i 3. periode som endte 19-28.

Sidste periode skulle vise om Rabbits havde overskud og kunne hente Randers. Mikkel Plannthin der rent pointmæssigt ikke havde vist det helt store kom godt igen med 6 hurtige points og Rabbits nu kun bagud med 4 inden Casper Stage fra Randers viste at formen så tidligt i sæsonen ikke fejler noget. 11 points fra Stage og kampen var afgjort. Rabbits havde ikke mere at komme med og taber forventeligt første opgør i sæsonen 74-89.

Helt til slut i opgøret skulle der lige lidt mere drama til da Chris Nielsen der i forvejen var idømt en teknisk fejl, med voldsom kraft kylede bolden ud blandt tilskuerne fra 20 meters afstand. Det udløste ingen straf men dommerne så hvad der skete og mon ikke der kommer et efterspil.

Uanset hvad en fortjent sejr til Randers Cimbria der lige nu er længere fremme end Svendborg Rabbits.

Kampens bedste spillere Brantley Bynum med 28 points og 12 rebounds og så trak han også 9 fejl, Rasmus Bach scorede 18 og hentede 10 rebounds, Casper Stage havde 13 points.

For hjemmeholdet scorede Jacob Enevold 17 og hentede 11 rebounds og blev vist ud med 5 fejl, Sydney Umude scorede også 17 og havde 10 rebounds, Mikkel Plannthin havde 12 points og Sebastian Åris 11.

Rabbits næste kamp er lørdag den 5. oktober hvor holdet i Ballerup Superarena møder BMS Herlew Wolfpack kl. 20:00.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg