Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

10-10-2019

Vigtigt sejr over Team Fog Næstved

Svendborg Rabbits havde arbejdet hårdt i træningslokalet ovenpå to pointmæssigt magre kampe som start på sæsonen.

Dagens modstander Team FOG Næstved var kommet bedre fra start med 1-1 og holdet ser rigtig godt og stabilt ud med masser af gode spillere og Næstved startede ud i kaninhulen med lutter udlændinge som i de to foregående kampe men et meget stærkt mandskab.

Hjemmeholdet var kommet for at give Næstved mest mulig modstand men mange af de fremmødte sad med en fornemmelse af, at Næstved var i stand til at køre kaninerne helt over.

Det blev gjort til skamme i dag hvor Rabbits var energiske og målrettede fra start og hvor især nyindkøbte Myck Kabongo havde fundet rytmen. Han gik forrest med enorm hastighed, energi og flotte afslutninger.

Begge hold godt fra land men med Næstved i særdeles flot stil især i angrebet godt anført af dels Miki Novovic men især viste Carlos Novas fremragende spil gennem hele kampen. En sand klassespiller.

Rabbits hang på også selv om Næstved var foran med 8 efter godt halvtid. Kaninerne sluttede flot perioden af med en treer fra Sebastian Åris efter frispilning i hjørnet fra Kabongo, 21-25 efter de første 10 minutter.

Intensiteten fortsatte efter den første pause og Jacob Enevold med 7 points i træk, deriblandt en treer. Perioden blev scoringsfattig og kampen næsten helt lige ved pausen, 35-36. Der var godt tempo og meget godt basket.

Efter pausen fulgte flere points fra begge mandskaber men også første og eneste exit med 5 fejl til Svendborgs Sidney Umude der sluttede efter kun 4 minutter og sågar med en teknisk til at forlade kampen på. Der var masser af intensitet fra begge mandskaber, Rabbits med 5 trepointsscoringer i perioden fra 5 spillere og Næstved med 3. Der blev gået til stålet fra begge sider og spillet med musklerne men stadig vist god basket. Hjemmeholdet kom foran med 10, 58-48, en føring Næstved hurtigt hentede og ved sidste pause var stillingen 60-57. Intet var afgjort.

Man kunne frygte at Rabbits ville gå ned pga. kampens høje tempo og intensitet oppe mod Næstveds enorme fysik men sådan gik det ikke. Rabbits kom igen foran med 10 og fremhæves må også Zack Charles der spillede en rigtig fornuftig kamp både i forsvar og angreb. Det samme gjorde Myck Kabongo der ser ud til at have fundet den helt rigtige rytme. Han er lynhurtig, især på sit 1. skridt. Hos Næstved viste Carlos Novas også i sidste periode stadig fremragende spil og scorede 9 points i perioden.

Afslutningen var spændende da Næstved gik fra -10 til -3 men Rabbits holdt hovedet koldt og vandt fortjent kampen med 77-72, perioderne 21-25, 14-11, 25-21 og 17-15.

Fra hjemmeholdet scorede Zach Charles 15, det samme som Myck Kabongo, double double til Jacob Enevold, 13 points og 13 rebounds, 11 til Sebastian Åris og 10 til anfører Mikkel Plannthin. Peter Møller 9.

Hos Næstved viste dagens spiller Carlos Mateo fremragende spil og sluttede på 24 points og 0 fejl og meget flotte procenter, Isaiah Walton havde 15 og Mko Novovic havde 9.

Næste kamp for Rabbits er mod Horsens IC i Horsens den 17. oktober og Næstved spiller samme aften hjemme mod Værløse Blue Hawks.

 
 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg