Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

17-10-2019

Optakt til Rabbits mod Bakken Bears

Så venter et af de klassiske opgør i dansk basket, kaninerne mod bjørnene.

 

Ingen tvivl om at Bakken Bears er favoritter til opgøret, Rabbits skal spille op til deres bedste for at få en sejr i denne fredags kamp.

 

Bakken er lokomotivet i dansk basket og repræsenterer Danmark flot i FIBA Europe Cup.

Forrige år nåede man helt til semifinalen og sidste år nåede man kvartfinalerne, så der er pres på Århus mandskabet for at leve op til de flotte resultater i de to foregående sæsoner.

 

For at indfri ambitionerne kræver det et godt hold, og det har man også fået samlet til denne sæson.

Michel Diouf – Tyler Ongwae – Darko Jukic – Adama Darboe – Ryan Evans, sidste års MVP (mest værdifulde spiller i ligaen ) er alle tilbage hos Bakken.

Derudover er det velkendte navne som Thomas Lærke og ikke mindst Morten Sahlertz som er holdets anfører , der sikrer højt niveau og kontinuitet hos aftenens modstander.

Af nye udenlandske spillere skal også nævnes, David Tinsley, Jonathan Galloway, Christoper Ortiz, som også alle tre spiller en god gang bold.

 

Rabbits byder til kampen også ”welcome back” til en gammel spiller, nemlig Darell Scott Vinson, som nu har fået hans arbejds og opholdstilladelse på plads.

Vi håber at ”Durell” kan være med til at give os ekstra rebounds – fysik – og ikke mindst rutine med hans mange år som professionel spiller.

I skrivende stund er der pt. Kun tvivl om vores vigtige store mand, Jacob Enevold Jensen, som desværre fik en finger der gik af led til træning, spiller fredagens kamp.

Ellers skulle vi kunne stille i stærkeste opstilling med alle kaniner fit for fight.

 

Vi glæder os til et af de klassiske opgør i dansk basket og satser på vi, sammen med jer kære tilskuere, kan lave overraskelsen og vinde aftenens kamp.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg