Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

09-01-2020

En sikker sejr til hjemmeholdetEn sikker sejr til hjemmeholdet

Svendborg Rabbits blev spillet ud af egen hal i pokalkvartfinalen af et meget velspillende Team Fog Næstved mandskab i lørdags og derfor var det et måske spændende opgør der onsdag aften ventede på de få, godt 400, fremmødte i Svendborg Idrætscenter hvor modstanderne var Copenhagen Basketball.

Her havde Rabbits’  ledelse valgt, at udstede en sjælden intern karantæne til  Myck Kabongo for to uacceptable tekniske fejl i pokalkampen i lørdags mod Team Fog så Myck sad udenfor og det betød samtidig at også Sidney Umude måtte se til fra bænken pga. manglende nigeriansk pas, det er som bekendt ikke tilladt, at have 4 US spillere på banen.

Hjemmeholdet rykkede straks fra kampens start, 5 TO’s fra CPH var medvirkende årsag til, at kaninerne førte 17-2 efter 5 minutter. Rabbits var aldrig bagud i matchen. Filip Rajovic der inden sæsonen var på tale hos kaninerne, scorede så 14 points på 4 minutter så det hjalp noget på stillingen efter de første 10 minutter, 28-23 til hjemmeholdet.

Rajovic og Patrick Burke var en sand to-mands hær hos CPH og de to alene delte de 19 points CPH scorede i 2. periode når man ser bort fra to sikre straffe til Frederic Filsoof. Hos hjemmeholdet blev føringen inden pausen yderligere forøget da perioden blev vundet 26-19 og det var med 8 forskellige afsluttere i perioden men med Mr. Double Double som toneangivende i angrebs reboundspillet og dermed points på Second Chance. Stillingen ved pausen var 54-42.

Efter pausen blev det igen bevist, at basket består af runs. CPH 0-5 og derefter Rabbits 15-3. Det betød +22 midt i 3. Kampen synes afgjort tidligt. CPH vinder dog den sidste del af 3. med 10-11 og stillingen inden sidste periode 80-60.

Peter Møller spillede en god kamp for Rabbits og han viste også vejen straks fra start af 4. Det var tydeligt at Svendborgs starting line up var holdets bedste opstilling.

Hos CPH fortsatte Filip Rajovic og Patrick Burke med at imponere. De var fuldstændig toneangivende for deres mandskab med hhv. 31 og 19 points. Deres tilsammen 50 points betød, at 4 spillere delte de sidste 23. I dag var der ingen spænding om resultatet. Kamp sluttede med +25 til hjemmeholdet, 98-73.

Hos Rabbits blev scoren fordelt således: Kaptajn Mikkel Plannthin 16 ligesom Brandon Norfleet, 13 til Zach Evans, 12 til nr. 12 Peter Møller, 10 til Oscar Jørgensen og 10 points og 15 rebounds til Mr. Double Double, Durell Vinson.

Hos CPH blev som nævnt Filip Rajovic og Patrick Burke de helt afgørende spillere.

Rabbits spiller næste kamp næste onsdag den 15. januar mod EBAA i Århus og Copenhagen Basketball har næste opgør også på onsdag, lokalopgør mod BMS Herlev Wolfpack i Ballerup.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg