Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

20-10-2015

Det klassiske opgør

Det nyklassiske opgør mod Bakken Bears løber af stablen onsdag aften i Kaninhulen. Bakken Bears har lagt fra land i denne sæson med fuld speed og et meget velforberedt mandskab med ny træner og en del nye spillere i truppen. Ikke mindst har vi jo måtte sige farvel til vores allesammens Mikkel Plannthin og han valgte netop Bakken Bears. Det samme har den amrikanske topscorer og forward Michel Diouf og den spanske guard Carles Bivia valgt smmen med den nye spanske cheftræner Israel Martin. Desuden har Bakken flot hentet Darko Jukic i Sverige og Thomas Lærke har valgt at blive i Århus. Det samme er sket for den tidligere kanin Nicolai Iversen og Big Chris er også signet for endnu en sæson. Morten Sahlertz er stadig i Bakken og så er Keane Thormann rykket fra BMI til Århus. Keane der tidligere optrådte for HIC med stor succes. Et skræmmende godt mandskab der virker meget velforberedte med masser af træningskampe og lutter sejre i turneringens 4 første opgør.

 

Kaninerne er endelig kommet lidt i gear. Der var en opstartsfase der ikke var optilmal med fravær af trænerduen men det er jo efterhånden gamle nyheder. Alvoren er så småt ved at komme ind under huden på såvel spillere som trænerteam. En god uges træning inden kampen mod Sisu, hvor kaninerne kom godt fra land selv med Antonio Porta og Trevor Noack ude. Mere og mere strktur får trænerne ind i holdet. Der er stadig enkelte justeringer men alt i alt tegner mandskabet sig efterhånden. Der er plads til forbedringer men det er ikke endnu turneringen bliver afgjort.

 

Kampen mod Bakken Bears er et fingerpeg om, hvor langt kaninerne er bagefter. Der venter Rabbits en stor mundfuld men der er kun 5 på banen ad gangen og kaninernes 5 kan hvis der ydes maximalt, spille op med alle andre i ligaen.

Velkommen til topbasket i Svendborg Idrætscenter. 

 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Rabbits mod Bakken Bears
13. JAN. kl. 19.00

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
20
Svendborg Rabbits
18
Horsens IC
16
Randers Cimbria
16
Team FOG Naestved
16
Værløse Blue Haws
8
BMS Herlev Wolfpack
8
Copenhagen Basketball
6
Bears Academy
4
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg