Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

22-10-2015

Næsten spændende topopgør

Det klassiske opgør blev næsten spændende.

 

Ligaens suveræne tophold som indtil onsdag aften havde fejet al modstand til side vandt også det klassiske opgør i Svendborg Idrætscenter.
Bakken Bears viste, at rotationen var på plads og overskuddet, rent spillemæssigt, var i orden før det europæiske eventyr starter i næste uge. Men kaninerne bød op til dans, også selv om dansemusen Big Chris ikke kom i spil denne aften. Resultatet af kampen blev en fortjent sejr til bjørnebanden, 78-83, efter perioderne 28-18, 17-27, 15-17 og 18-21.


Svendborg Rabbits venter stadig på, at skader kan løbe ud og at Antonio Porta, Mads Gertz, Kristoffer Gertz og Trevor Novack igen kommer på banen. Det ser faktisk ikke så skidt ud for kaninerne der er ved at indhente det forsømte.

Hjemmeholdet lagde hårdt ud og de godt 1300 fans var klar fra kampstart. Der blev fyret godt op i kaninhulen og Brandon Rozzell var helt klar med tre stk. fra trepoinsland. Rasmus Christensen kvitterede for en startopstilling med 4 gode points i træk. Kaninerne brændte ikke meget de første 10 minutter og da Damian Ocana satte sin første og eneste treer var hjemmeholdet foran 26-13. Det blev også 28-18 inden kaninernes bedste periode i denne sæson sluttede.
Fraværet af de allerede nævnte skadede spillere havde nok gjort, at Bakken Bears havde en lille tendens til at undervurderer modstanderen. Bakkens bedste i 1. periode en rigtig godt spillende Michel Diouf med 11 points.

Anfører Claus Magaard fik sat sine første points ind på kontoen efter Liam Potter med de første 4 points havde bragt yderligere afstand og Rabbits foran med 35-21.

 

Så begyndte det alle havde frygtet i Svendborg Idrætscenter. Bakkens efterhånden come back. Først et run på 0-10 og så 7 points fra Brandon Rozzell der omtrent måtte stå for det hele i dag. Ikke nok med, at han skulle spille bolden op af banen men også at skulle afslutte stort set alt i angrebet, tappede kræfter ud af den helt store topscorer i ligaen. Bakken Bears slutter perioden med endnu et run, denne gang 0-12 inden Damian Ocana lukker inden pausen med to til en helt lige stilling 45-45.

 

Mange af de fremmødte frygtede at bjørnebanden nu kom med momentum men den frygt lukkede kaninerne godt ned. Perioden efter pausen blev næsten lige og selv om Bakken Bears lavede de første 6 points kom hjemmeholdet alligevel igen. Claus Magaard viste, at man ikke skal lade ham stå på sin favoritpossition i hjørnet for de næste 10 points i træk fra kaninerne kom fra anførerens hånd. Det til trods var bjørnene ikke sådan til at kue og bjørnebandens bedste i dag, Darko Jukic, viste fremragende form og kunne føre sit mandskab frem til en 2 points føring inden de sidste 10 minutter.

 

Hjemmeholdet så slidte ud og var oppe mod overmagten. Konstant kom der masser af kvalitet ind fra bænken hos gæsterne og rådvildheden holdt sit indtog hos hjemmeholdet. Brandon Rozzell gjorde dog sit til at bringe balance i regnskabet. Igen en helt suveræn kamp af topscoreren og helt umulige scoringer blev fundet frem. Bakken Bears kom konfortabelt foran 67-82 men så tog Rozzell igen sagerne i egen hånd med 9 i træk. 76-82 og det var vel acceptabelt, at kaninerne kunne trække sig ud af en meget svær kamp med et nederlag på kun 5, 78-83.


Når kaninerne igen bliver fuldtallige er der håb om en mere lige kamp mod den nuværende overmagt i Basketligaen.

Hjemmeholdet kunne med rette kåre kampens spiller Brandon Rozzell med 30 points og 10 assists. Claus Magaard havde 18 points, 6 hver til Liam Potter og til Anthony Borden der også havde 4 blocks og 6 rebounds, 5 til Damian Ocana, 4 til Rasmus Christensen og 3 til Marinus Mouboe. 
Hos gæsterne fra Århus var dagens bedste helt klart hjemvendte Darko Jukic med 7 rebounds og 30 points, 20 points til Michel Diouf og ligeledes 7 rebounds. 

 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg