Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

31-10-2015

Sikker pokalsejr i Køge

Fredag aften var der 19.30 kampstart i Køgehallen hvor 1. divisionsholdet tog imod kaninerne. Køge er et hold med 8 spillere fra Litauen, en brasilianer og to danskere. Et meget spændende møde for kaninerne og samtidig en kamp, hvor der var debut til Trevor Noack efter en skadesperiode. Antonio Porta var ligeledes med igen efter en muskelskade i ryggen. Nytilkomne Moten har endnu ikke spilletilladelse og i øvrigt må der kun anvendes to ikke EU spillere i pokalturneringen.

 

Køge kom ud til kamp med masser af energi men det gjorde kaninerne også, Liam Potter kvitterede for startblokken med de første 4 points og Brandon Rozzell satte turboen til og løb Køgespillerne ned. Claus Magaard med en treer fra hjørnet og kaninerne var planmæssigt foran efter halvtid i 1. periode,  

8-15.Trykket på gassen  blev lempet og Køge kom med og perioden sluttede næsten lige, 19-21. Trevor Noack kom på banen efter 6 minutter og kvitterede straks med to points ligesom de sidste points i perioden også kom fra Trevor på to sikre straffekast. Det høje tempo der var lagt ud med kunne umuligt fortsætte.

 

Kampen blev afgjort i starten af 2. periode, hvor Rabbits sendte Damian Ocana på banen. Han startede med at sætte en lang to’er og derefter scorede Brandon Rozzell og arbejdshesten Axel Karason. Så sendte Damian tre stk. fra trepointsland gennem nettet og så vandt kaninerne de første 5 minutter af perioden med 5-16. Køges bedste spiller Ignas Razutis leverede en treer og så tog kaninerne fat igen med et run på 0-10. Køge var trætte og greb til usportslige midler, hvilket resulterede i en usportslig fejl efterfulgt af en teknisk og alle straffekast omsat af Antonio Porta. Igen sluttede Trevor Noack perioden for Rabbits til en pauseføring 33-47.

 

Efter pausen øgede Rabbits til 40-57 og Trevor Noack viste, at han er en stor gevinst for sit hold. Kurven blev søgt igen og igen selv i voldsom trafik men bolden kom i og 5 points fra Noack i de første par minutter. Brandon Rozzell sluttede sin optræden med en treer og forlod banen efter 6 minutter i 3. med yderligere 5 på kontoen og i alt 21 på 22 minutter. Axel Karason tog over og sammen med Damian Ocana med endnu en treer gik Rabbits ud til de sidste 10 minutter, foran med 52-79.

 

I sidste periode skulle alle på bænken på banen og det betød pause for profilerne. Bænken gjorde det fremragende og så havde Rabbits Damian Ocana der i dag kunne ramme kurven ude fra parkeringspladsen foran Køgehallen. Damian satte igen tre trepointsskud i træk og så var kaninerne foran 55-90. Jonas Schaarup der normalt ikke får meget spilletid kom på banen sammen med Martin Jensen og Ole Jensen. De tre var sultne og Jonas startede med at score på et straffe og en toer på en rebound, hvorefter Ole Jensen satte en treer. Rasmus Christensen sluttede kampen for kaninerne med to sikre fra straffelinjen og en sikker sejr på +32, 66-98. 

 

For Rabbits scorede dagens kanin Damian Ocana 23, 7/11 på trepointsskud, Brandon Rozzell 21, Antonio Porta og Trevor Noack hver 11, 8 til Rasmus Christensen, 7 til Axel Karason, 6 til Liam Potter, 3 hver til Claus Magaard, Ole Jensen og til Jonas Schaarup. Marinus Mouboe havde 2.

 

For Køge scorede deres bedste spiller Ignas Razutis 18 og 13 til Luciano De Souza.

 

Kaninerne skal spille 1/4-finale i kaninhulen og modstanderen hedder Team Fog Næstved. Kampen skal være afviklet inden den 27. november. 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg