Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

01-11-2015

De danske mestre på besøg

HIC gæster Svendborg Idrætscenter på tirsdag til sæsonens første tv kamp i kaninhulen og der er lagt op til et brag af en kamp.

HIC er indtil nu ubesejret i ligaen (5-0) og det er tiden, hvor kaninerne måler styrken mod de to tophold for med næsten komplet mandskab, Moten er endnu uden arbejds- og opholdstilladelse, Trevor Noack og Antonio Porta er igen til rådighed.

 

HIC er i denne sæson uden styrmanden Skyler Bowlin men Marqis Addison er tilbage og det samme er Brian Fitzpatrick og Vedran Borovcanin. Desuden har de danske mestre invisteret i en rigtig god guard i Nimrod Hillard og desuden har HIC været dygtige og hentet Iffe Lundberg og Jyles Smith i Wolfpack. Lasse Elbæk er kommet til fra Bakken Bears som eneste store mand i truppen.

Et stærkt mandskab venter kaninerne.

 

Rabbits har haft snart 14 dage til at komme efter den manglende forberedelse og både form og spillestil er ved at komme på plads. Rotationen har fået endnu en mand i Trevor Noack der har vist rigtig gode takter både på træningsbanen men også i pokalkampen i fredags i Køge, hvor hele holdet fik minutter.

Antonio Porta er også helt klar ovenpå sin rygskade og så mangler kaninerne kun spilletilladelse til den nye forward Darious Moten.

 

Velkommen til topbasket i Svendborg Idrætscenter, der er tipp off tirsdag aften kl. 18.15 og en særlig velkomst til TV2 Sport der også har fundet vejen til Sydfyn.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg