Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

03-11-2015

Klø til kaninerne

HIC viste ingen nåde og spillede en virkelig flot kamp i tv kampen tirsdag aften i Svendborg Idrætscenter. Rabbits var bagud på alle parametre og kunne slet ikke følge med i det tempo HIC lagde for dagen. Desuden ramte HIC stort set på alt og vandt fortjent kampen med +27 !!!, 73-100, efter perioderne 22-27, 15-25, 17-25 og 19-23. Dagens bedst spiller så afgjort Vedran Borovcanin med 26 flotte points og en effektivitet på hele 37.

 

Kaninerne havde debut på hjemmebane til Trevor Noack og han kom på banen efter 5 minutter. På det tidspunkt havde HIC sat en tyk streg under, at de også i år vil spille med om mesterskabet til trods for, at der er skiftet ud på vitale pladser. HIC startede bedst og fik svinget bolden flot rundt og der var et højt tempo og hver gang blev den frie mand fundet. Kaniner halsede nærmest efter men hang dog på i det høje tempo. Rabbits havde ikke samme flotte flydende spil men efter 8 minutter var kampen dog næsten lige 20-21. 10 points fra hjemmeholdets topscorer Brandon Rozzell og 7 fra Fitzpatrick fra udeholdet. HIC slog dog lige et par søm mere i kisten med to trepointsscoringer fra deres to bedste i dag, Borovcanin og Iffe Lundberg.

 

Straks fra 2. periodes start lagde HIC kraftigt fra land. Et run på 5-17 og kampen var måske allerede afgjort tidligt ?. 10 points fra Borovcanin og ved +15 for HIC, 35-50, hang kaninerne noget videre med hovedet. Trænerteamet hos hjemmeholdet så også ud som om de var noget opgivende og virkede rådvilde. HIC slutter også på +15, pausestilling 37-52.

 

HIC kom hurtigt ud af omklædningsrummet til 2. halvleg, faktisk behøvede Arnel Decic kun 5 minutter sammen med sit hold og derfor var det et veloplagt HIC mandskab der kom på banen til 2. halvleg. Hjemmeholdt halsede bagefter og satte ikke mange skridt i den rigtige retning. Det var som om alt spil skulle gå gennem Brandon Rozzell og da Antonio Porta ikke havde en af sine bedste dage, hang meget også på Rozzell. Stort set ingen andre bød ind hos kaninerne dog viste Trevor Noack noget af sit solide spil under kurven. Kaninerne nede med 23 inden de sidste 10 minutter. Det var der vist ingen af den godt 1000 fremmødte i Svendborg Idrætscenter der troede på.

Sidste periode blev også en opvisning fra de danske mestre. Rabbits blev udstillet og det var tydeligt, at HIC er meget længere fremme end kaninerne på nuværende tidspunkt. Desuden havde HIC også den helt rette indstilling og gejst, noget der i den grad var mangelvare hos hjemmeholdet. HIC cruiser sejren hjem, ganske let og dog med meget flot basket og stor bevægelighed hos samtlige. Sejren var det klar udtryk for, at Rabbits har ganske meget at arbejde med. Der er en ny udfordring for hjemmeholdet på torsdag i Randers…

 

Topscorer for hjemmeholdet igen Brandon Rozzell med 29, Trevor Noack havde 11, 8 hver til Liam Potter og til Marinus Mouboe, 7 hver til Damian Ocana og til Axel Karason. 2 til Rasmus Christensen og en enkelt til Jonas Schaarup.

For HIC scorede ud over dagens bedste Marqis Addison 23, 18 til Brian Fitzpatrick og 13 til Iffe Lundberg.

 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg