Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

05-11-2015

Svær kamp i Randers

Ovenpå blamagen mod HIC i tirsdagens tv kamp venter en ny og svær udfordring på kaninerne. Randers er et hold man ikke skal sige sgu til for deres starting lineup er en af ligaens bedste.

Randers kommer ud til hjemmekampen med to sejre i træk, Stevnsgade og Sisu, og er på hjemmebanen en meget svær modstander.

 

Randers var meget tæt på at vælte helt sidste sæson. Økonomiske problemer af allerstørste skuffe og de mange højtbetalte stjerne forsvandt en efter en da lønnen udeblev fordi grundlaget ikke var til stede. 

Hvem trådte igen igen til, Morten Hansen, mr. Randers himself. Klubben blev reddet på målstregen og Morten var redningsmanden som så ofte før. Også trænerposten er overtaget af Morten og hans filosofi om at komme frem på banen og få afsluttet holder vand, ihvertfald med det spillermateriale der i dag er i Randers.

Dygtigt har Randers formået at holde fast i stammen med Chris Nielsen, Casper Stage, Bonell Colas, Mike Nielsen (der godt nok er langtidsskadet), Sebastian Gram, Reno Silavs og Christian Bendtzen. Desuden har man hentet den tidligere profil DJ Smedley og scoopet Charlie Burgess. Hvor meget Morten Hansen kaster i projektet vides ikke men det er hans fortjeneste at der i dag er noget der hedder Randers Cimbria og faktum er, at Randers er et hold man bliver nødt til at regne med.

 

Hvis holdet kan forblive så skadesfri som tilfældet er lige nu så ligger Randers til, at skulle være i klub 4 i toppen eller klub 4 i bunden. Derfor er kampen utrolig vigtig for Rabbits der selv bestemmer om det skal være top 4 eller det skal være bund 4. Som alle forudsætninger siger hører kaninerne til i top 4 men det skal bevises og det er ikke noget der kommer af sig selv. 

I sidste kamp mod HIC viste kaninerne at bundniveauet er utroligt lavt. Samtidig ved alle basketkendere, at holdet kan præstere meget mere, hvilket kampen mod Bakken Bears viste. Rabbits er stadig i opstartsfasen og ligaen bliver ikke vundet på denne side af jul men der skal snart points på kontoen, hvis kontakten skal bevares til de tre tophold.

Om spilletilladelsen til den nye mand Darious Moten er klar vides p.t. ikke men Moten er nok en af de mest atletiske forwards i ligaen så ham kan kaninerne godt bruge hurtigt...

 

Der er tipp off i Randers kl. 19,00

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg