Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

14-11-2015

Første kamp uden Craig på sidelinjen

Så starter en ny epoke for Svendborg Rabbits. Cheftræner Craig Pedersen har valgt, at ligge habitten på hylden og gerningen er som I alle ved overtaget af Arnar Gudjonsson og som assistcoach Steen Gertz.

Det har betydet ændringer i træningerne og i spillet på banen og det er noget som både fans og de andre hold i ligaen vil bemærke. Det nye trænerteam melder om fornyet energi og spilleglæde samt væsentlige ændringer.

 

Første test af det nye trænerteam kan ses onsdag aften i Hørsholmhallen, hvor en meget svær opgave venter på kaninerne. 79'ers er altid en meget vanskelig opgave og ikke mindst i egen hule, en renoveret Hørsholmhal venter på Rabbits.

Et andet stort spørgsmål er om Darious Moten er klar til kamp. Rent fysisk er han klar men om hans spilletilladelse kan nå at tikke ind på DBBF's og Basketligaens kontor er det store spørgsmål. Kaninerne tror på det.

 

Turneringen er for kaninernes vedkomne nu gået ind i fase 2 efter at alle hold er mødt en gang. Med tre nederlag til de tre tophold har Rabbits brug for at vise, at det er nu undskyldningerne for at være kommet sent i gang osv. osv. kan gemmes væk. Det er med kendskab til de andre mandskaber man går ind i fase 2 og de hold Rabbits har mødt hjemme nu skal mødes på udebane.

 

Hvis 79'ers skal slås hjemme i Hørsholm så skal der tempo på kaninernes spil og samtidig skal der dækkes op så drengene fra wiskeybæltet ikke får mere end en chance pr. angreb. I sæsonens første kamp vandt kaninerne  med 3 points, ikke overbevisende, men samtidig var det også en indikation om, at Rabbits var langt bagefter i forberedelserne.

Den undskyldning kan ikke bruges længere og støt op omkring ikke mindst det nye trænerteam og smut en tur til Hørsholm og støt dit mandskab. Tipp off onsdag aften kl. 19.00 i Hørshomhallen. 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg