Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

19-11-2015

Kaninerne holdt op med at spille de sidste 4 minutter og tabte

Rabbits tog til Fire Arena onsdag aften med ny cheftræner og det blev ikke en ubetinget succes. Kaninerne glemte at dække forsvar især i de sidste 5 minutter, hvor kampen blev afgjort med en flot slutspurt fra Hørsholm. Den periode blev nemlig vundet med 16-5 efter kaninerne ellers havde lignet en sikker vinder af matchen efter en flot 3. periode.

79'ers skal man bare aldrig afskrive og helt fortjent vandt hjemmeholdet kampen 75-70, efter perioderne 16-17, 23-16, 10-22 og 26-15. Kampens bedste spiller Evan Yates fra 79'ers. Hos kaninerne spillede Antonio Porta bedst.

 

Kaninerne kom sent til Fire Arena pga. et uheld på motorvejen, hvilket også opholdt dommerne så kampen blev udsat i 15 minutter. Da tipp off var overstået og da publikum som det er kotume i Fire Arena står op og klapper indtil hjemmeholdet har scoret, var det udeholdet der startede festen. Hurtigt kom 79'ers dog med igen. Fejlene regnede ned over kaninerne som efterårsvejret udenfor og 79'ers kom på linjen 13 gange i 1. periode mod Rabbits' to. Spillet flød ikke for kaninerne men der var masser af gejst og spillevilje/glæde. Marinus Mouboe med et fornemt indhop i de sidste 2 minutter og 6 points på 3 forsøg. Sikander Nielsen slutter perioden med en dyb treer og dermed næsten balance i regnskabet inden 2. periode.

 

Den startede hjemmeholdet bedst og kom hurtigt i front med godt spil fra Evan Yates der havde 11 points i perioden og dermed 20 ved halvtid. Yates var her og der og alle vegne både med gode skud og flotte rebounds i begge ender af banen. Ham kunne kaninerne ikke gøre meget ved og tydeligt var savnet af Darious Moten der endnu venter på sin arbejdstilladelse. Moten er lige typen der kan dække Yates op men vi må se når Moten er klar.

Kaninerne skulle kunne klare sig uden men bare ikke lige i dag... Med et arbejdsraseri fra Antonio Porta og 11 points i perioden var kampen tæt indtil sidste minut hvor 79'ers slår et hul med 7 i træk uden modsvar fra Rabbits og foran med 39-33 inden pausen. Cheftræner Gudjonsson var ikke tilfreds med forsvarsindsatsen hos sit mandskab der ellers havde vist lovende takter i netop den disciplin i 1. periode.

 

Straks fra 3. periodes start gik kaninerne amok. Et run på 4-18, tre stk. fra trepointsland fra Claus Magaard bidrog flot men også hastigheden på spillet fik et nøk opad. Trevor Noack, Antonio Porta og Brandon Rozzell var de øvrige pointssættere. 79’ers kommer en smule mere med i slutningen af perioden men kaninerne viste flot spil og især godt forsvar og holdt flot 79’ers på kun 10 points i perioden. Samtidig lavede Rabbits stort set ingen fejl og det var en skærende kontrast til den første periode. Inden de sidste 10 minutter var kaninerne foran med 6, 49-55 og momentum lå i Rabbits’ hule pote.

 

Antonio Porta smækker en treer i kisten og Brandon Rozzell scorer de næste 9 points for kaninerne og Rabbits foran med 9, 56-65 med 4 1/2 minut igen, sejren var godt og vel inden for rækkevidde. Så holdt kaninerne helt op med at dække forsvar og det kunne 79’ers fornemme. Der blev sat tempo og bolden flød flot rundt for hjemmeholdet og så ramte stort set alle skud. Andreas Meilby satte to fra den lange distance og det samme gjorde Anali Okoloji og da anfører Frederik HN ramte endnu en fra hjørnet væltede momentum helt og fortjent over til hjemmeholdet. Et run på 16-5 i de sidste 4 ½ minut kunne Rabbits ikke svare igen på og hjemmeholdet vandt deres første sejr i den nyrenoverede Fire Arena.

 

Kaninerne må på den igen hjemme i træningslokalet. Der er stadig en del der skal justeres og første mulighed for at vise hjemmepublikummet det resultat er mandag aften hjemme i Svendborg Idrætscenter, hvor den 1. kamp mod Team Fog Næstved af 2 på en uge, såfremt pokalkampen bliver fastlagt til fredag den 27/11, bliver en realitet.

 

For Rabbits scorede Brandon Rozzell i dag 21, Antonio Porta 19, 9 til anfører Claus Magaard, 8 til Trevor Noack,  6 til Marinus Mouboe, Axel Karason 5 og 2 til Liam Potter.

For 79’ers scorede dagens spiller Evan Yates 28, 14 til Andreas Melbye, 12 til Frederik HN og 10 til Anali Okoloji. 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg