Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

29-11-2015

Sikker sejr mod Supermen

Det var lidt med rystende hænder og ikke kun på grund af stormen, at kaninerne drog af sted til Nørrebrohallen søndag eftermidag. Ovenpå en svær kvartfinale  for under to døgn siden var der store krav til såvel trænerteam som til spillerne da tipp-off nærmede sig kl. 15.00. Kunne kaninerne bevare fokus og var det muligt, at slå Stevnsgade Supermen på deres for dem gode hjemmebane ?. Det var der. Rabbits spillede en fornuftig kamp og viste i glimtvis, at holdet hører til i en øverste halvdel af ligaen. Det blev til en sikker sejr, 77-93, efter perioderne 25-23, 9-20, 20-27 og 23-23. Topscorer Brandon Rozzell viste storform med 33 points og endelig kom der gang i trepointstræfferne med 7/10 og 83% på toeren.

 

Kaninerne var lettere rustne fra kampstart og hjemmeholdet  kom hurtigt foran 12-4 inden Barndon Rozzell vågnede helt op fra køreturen over et vindblæst Sjælland. To trepointsskud bragte næsten regnskabet lige og da Darious Moten også sænkede en samtidig med at Antonio Porta og Liam Potter fulgte op var der kun en afstand på 2 efter 1. periode. Bedste mand hos hjemmeholdet den tidligere Randersprofil Adrian Moss.

Selvom Claus Magaard sørgede for en treer fra sin favoritpossition til 2. periodes start så kom også her hjemmeholdet bedst fra land. 31-29 var stillingen inden kaninerne for alvor tog fat. Der blev strammet op i forsvaret og tre trepointsscoringer næsten i træk samt solidt spil under kurven bragte Rabbits foran med 9 inden pausen men mest vigtigt  var nok, at kaninerne lukkede helt ned i forsvaret med kun 9 points fra hjemmeholdet. Rabbits var aldrig senere i kampen bagud igen.

 

Liam Potter brugte sin fysik straks fra 2. halvlegs start med de seks første points tæt på kurven og da Trevor Noack fulgte op var Rabbits foran med 20 og kampen afgjort tidligt. Den nye franske spiller hos hjemmeholdet var blevet advaret af dommertrioen om ikke at brokke sig men det kunne han ikke helt administrerer så den tekniske fejl var helt på sin plads efter 5 minutter i 3. Kaninerne så sig ikke bagud og Brandon Rozzell var sikker fra distancen med endnu to trepoinsskud. Antonio Porta sluttede 3. periode med to sikre straffekast og +16 inden de sidste 10 minutter lignede meget en sikker sejr til kaninkollektivet.

 

Der blev lagt tryk på kedlerne i sidste periode fra begge mandskaber med masser af points, 46 i alt. Måske var Rabbits bange for at strande på Sjælland fordi stormen truede med at lukke af for trafik over Storebælt, faktum var at de første 9 points i sidste periode også kom fra trepointsland. Brandon Rozzell, Antonio Porta og Trevor Noack. Rabbits sneg sig igen foran med 20 fordi Marinus Mouboe igen havde en lille god periode med flotte skud fra halvdistancen. Kaninerne kom foran med 22 inden oprykkerne sluttede bedst med et lille sent run 8-2 til slutfacit.

 

Måske er sæsonen først nu rigtig startet for kaninerne. To sejre i træk og næste kamp om igen to døgn i Forum Horsens mod de danske mestre. En forpremiere på pokalsemifinalen tirsdag kl. 19.00.

 

Alle kaniner nåede hjem inden Storebæltsbroen lukkede og udover dagens topscorer scorede Claus Magaard og Trevor Noack hver 11, 10 til Liam Potter, 9 til Darious Moten og 8 til Marinus Mouboe, 7 til Antonio Porta, 4 til Axel Karason og 2 til Rasmus Christensen.

 

For Stevnsgade scorede Adrian Moss 17, 11 hver til Wayne Brooks og Mata Cingala og 10 til Mikael Vincents Nielsen.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg