Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

01-12-2015

Skal HIC have deres første nederlag i aften ???

I tirsdagens tv-kamp på TV2 Sport mødes de danske mestre og kaninerne og Rabbits kommer med selvtillid ovenpå to sejre, Næstved i pokalturneringen og Stevnsgade i ligaen. Det er kaninernes 3. kamp på 5 dage men cheftræner Arnar Gudjonsson har gjort hvad han kunne for at spare lidt på de bærende kræfter med begrænset spilletid i søndagens opgør i Nørrebrohallen.

Brandon Rozzell spillede mest men det vil han og han føler sig slet ikke slidt. Hele truppen er intakt og klar til et forhåbentlig spændende opgør mod de danske mestre der gerne skulle have brudt sejrsstimen, 14-0.

 

HIC har gjort det fremragende i sæsonen indtil nu. Holdet har kunnet holde sig fri af skader og er rigtig godt sammenspillet og så bærer mandskabet præg af, at synes det er sjovt at spille bold. Det kan bære langt og noget af den samme følelse kan man fornemme hos Rabbits. Trænerskiftet har på en eller anden måde bragt spilleglæden tilbage i truppen og cheftræner AG og assistcoach Steen Gertz gør også meget ud af, at spillerne skal føle sig tilpasse i deres roller.

 

Rabbits sidste optræden på TV2 Sport var også mod HIC og det var ikke noget at skrive hjem om. HIC blæste al modstand væk og sejrede suverænt i Svendborg Idrætscenter. Det er kaninerne enige om ikke skal ske igen tirsdag aften i Forum Horsens med tipp off kl. 18.15.

 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg