Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

06-12-2015

Kaninerne skal rejse sig

Det store spørgsmål for Rabbits er om holdet kan rejse sig ovenpå en yderst pinlig indsats i tirsdags mod HIC. Nogle gode træninger i ugen løb og samtaler med holdet har forhåbentlig vasket pletten af det image kaninerne måtte påtage sig efter blamagen mod HIC.

 

Bakken Bears på hjemmebane og et hold i formmæssig fremgang med lutter sejre i deres EuroCup gruppe er en meget svær modstander. Bjørnebanden har tanket selvtillid via en formidabel indsats i Europa og for første gang kan et dansk hold bryste sig af, at være ubesejret i gruppespillet. Meget flot af Bears. Normalt er der garanti for drama og spænding når de to hold mødes og mon ikke Rabbits vender tilbage til gulvet med noget mere moral og spilleglæde end tilfældet var i ugens løb. Et helt utroligt lavt bundniveau har vendt op og ned på holdet og nu skal det vises om man stadig kan begå sig mellem topholdene.

 

En julepause er tæt på og udskiftninger på nogle centrale pladser har naturligvis været et emne men mon ikke holdet er bedre tjent med, at forsøge, at indhente noget af det forsømte. Det bliver en udfordring mandag aften med tipp off kl. 18.15 i Vejlby Risskov Centert for Rabbits og holdet har brug for al den opbakning det kan få. Forhåbentlig vender bøtten. Velkommen til topbasket.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg